گوناگون

طرز تهیه اسپاگتی گوشت و ریحون به بهترين روش برای مهمانی

طرز تهیه اسپاگتی گوشت و ریحون به بهترين روش برای مهمانی را بخوانید.

به گزارش آینه فردا، برای ۱ پرس: (من ۲ پرس درست کردم)

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: ۱ عدد

گوشت: ۸۰ الی ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه: نصف

هویج: نصف

پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق جای‌خوری

گوجه: ۳ عدد

رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری

ریحون: ۱ دسته

پارمسان و ریحون (برای تزیین)

پاستا(هر مدلی که دوست دارید)

 

گوشت و پیاز رو خوب سرخ کنید، فلفل دلمه و هویج و ادویه بزنید، ۷-۸ دقیقه سرخ کنید.

گوجه و رب رو یک گوشه ماهیتابه (۲-۳ دقیقه) سرخ کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. ۷-۸ دقیقه سرخ کنید. از آب پاستا حتمن داخل سس گوشت بریزید(حواستون باشه استخر درست نکنید، کم کم بریزید). ریحون بزنید و ماکارونی پخته شده در آبجوش و نمک(که هنوز یکم سفته) رو داخل سس گوشت ریحون بریزید. ۲-۳ دقیقه که با هم جوش خوردند و ماکارونی نرم شد، کار آماده هست.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا