
به گزارش آینه فردا، املت گوجه فرنگی با تخم مرغ یکی از ساده ترین غذاهای خوش طعمی است که بسیاری از ما ایرانیان آن را برای صبحانه یا حتی شام استفاده میکنیم.
ماده غذایی مقدار
تخم مرغ ۴ یا ۶ عدد
گوجه فرنگی ۵ تا ۷ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد کوچک
کره ۴ قاشق غذاخوری
روغن ۱ قاشق غذاخوری
لیمو تازه به مقدار دلخواه
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرحله ۱:
در ابتدا پیازها را به صورت نگینی یا خلال خرد کنید.
سپس پیازهای خرد شده را به تابه انتقال دهید و اجازه دهید کمی سبک شوند.
مرحله ۲:
۱ قاشق کره را به محتویات تابه اضافه کرده و پیازها را با آن تفت دهید.
مرحله ۳:
حالا نوبت به آن رسیده تا رب گوجه فرنگی را به یک گوشه تابه اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید
مرحله ۴:
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی را کمی تفت دادید، گوجه های از پیش رنده شده را به تابه اضافه کنید.
در این مرحله برای طعم دهی بهتر ۳ قاشق کره آب شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و لیمو تازه به تابه اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
توجه داشته باشید برای جلوگیری از ته گرفتن گوجه فرنگی، لازم است تا هر ۲ دقیقه آن را هم بزنید.
این کار را برای ۱۵ دقیقه انجام دهید تا گوجه فرنگی کاملا پخته شود و کمی به غلظت برسد.
مرحله ۵:
زمانی که گوجه فرنگی ها روع به قل زدن کردن، سیر را به صورت نگینی خرد یا رنده کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
مرحله ۶:
در این مرحله اجازه دهید تا تخم مرغ ها به حالت نیم پز قرار گیرند و سپس شروع به هم زدن کنید.
مرحله ۷:
بعد از اطمینان یافتن از پخت تخم مرغ ها، تابه را از روی حرارت برداشته و غذای آماده شده را به ظرف دیگر انتقال دهید.