داغگوناگون

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان سنتی+عکس

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با یک دستور ساده و کاربردی را در این قسمت مطالعه می‌ کنید.

به گزارش آیینه فردا، طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان که ترکیب خوشمزه ای از فلفل دلمه، پیاز، سیر و گوشت چرخی است که در این بخش با رسپی آسان آن آشنا می شوید.
این غذای ویژه و خوشمزه یک رسپی آسان دارد. شما در ادامه نحوه اماده کردن یک خوراک ویژه را مطالعه می کنید.

مواد خوراگ گوشت و بادمجان

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان:

این خوراک بسیار لذیذ و خوشمزه بوده و دستور آسانی دارد. شما می‌ توانید این خوراک را در کنار پلو تهیه کنید. طرز تهیه خوراک جگر و خوراک دل بوقلمون با دستورهای دیگر را در لینک مطالعه خواهید کرد.

مواد اولیه:

  • بادمجان: ۳ عدد
    سیر: ۳ حبه
    گوشت چرخی: ۲۰۰ گرم
    فلفل دلمه: ۱ عدد
    پیاز: ۱ عدد
    رب: ۲ قاشق غذاخوری
    رزماری: چند برگ
    فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
    دارچین، پاپریکا، روغن: به میزان لازم

طرز پخت خوراک با گوشت و بادمجان:

برای آماده کردن این غذا با یک دستور ساده و آسان باید ابتدا بادمجان‌ ها را هم بشورید و به صورت حلقه‌ ای برش بزنید. می‌ توانید بادمجان‌ ها را با پوست سرو کرده یا پوست آنها را جدا کرده و بعد آنها را برش بزنید. تکه‌ های بادمجان را از وسط برش زده و آن را خالی کنید. بیش از حد نباید بادمجان‌ ها خالی شود.

نحوه پخت خوراگ گوشت و بادمجان

روی بادمجان‌ ها مقداری نمک ریخته تا تلخی آنها از بین برود. درون تابه مقداری روغن ریخته و بادمجان‌ ها را درون آن با حرارت ملایم سرخ کنید. به مواد کمی زردچوبه زده تا در حین پخت طلایی شود.

در ادامه بادمجان‌ ها را از درون تابه برداشته و درون همان روغن مقداری پیاز خلالی شده و نگینی شده را تفت داده تا رنگ پیاز را عوض شود. در قسمت بعدی باید گوشت چرخی را به پیازها اضافه کرده و با حرارت تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و تفت بخورد.

در قسمت بعدی مقداری فلفل دلمه‌ا ی نگینی شده را به مواد زده و به همراه گوشت تفت داده تا فلفل دلمه‌ ای‌ ها سرخ شود، مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه، دارچین و پاپریکا نیز به مواد خود اضافه کنید.

طرز تهیه خوراگ گوشت و بادمجان

به مواد خود یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و به همراه مواد روی حرارت تفت داده تا رب باز شده و درون مواد تغییر رنگ دهد. درون ظرف فر یا ظرف مناسب پیرکس بادمجان‌ ها را قرار داده و درون آنها را با استفاده از مواد گوشتی خود پر کنید. یک لیوان آب روی مواد ریخته و درون فر بگذارید تا با حرارت ملایم مواد پخته شود.

طرز تهیه خوراک گوشت و بادمجان با یک دستور آسان را در این قسمت مطالعه می‌ کنید. این نوع خوراک طعم فوق العاده‌ ای داشته و می‌ تواند برای پذیرایی شما مناسب باشد این خوراک یک وعده غذایی مناسب برای شام و ناهار نیز خواهد بود.

خوراک ویژه را می‌ توانید در کنار نان سنگک و سبزی نوش جان کنید. همچنین می‌ توانید در کنار این خوراک از مقداری پلوی زعفرانی استفاده کرده که طعم فوق العاده‌ای دارد.

منبع : آرگا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا