طرز تهیه سالاد سزار متفاوت با سس پستو گشنیز
این دستور پخت مربوط به سالاد سزاری متفاوت با سس پستو گشنیز و حذف آنچویاست که یه یک شام ساده و خوشخوراک تبدیل شده است.

به گزارش آینه فردا به نقل از theguardian، اگر دنبال نسخه گیاهی هستید، فقط کافیه پنیر پارمزان گیاهی استفاده کنید و برای طعم دودی، کمی پاپریکا و نمک دریایی اضافه کنید.
مواد لازم برای ۲ نفر
– ۴۰۰ گرم کنسرو لوبیای کرهای، آبکش و خشکشده
– ۲ عدد کاهوی کوچک «جِم» یا هر نوع کاهوی ترد، خردشده
– ۵۰ گرم گشنیز تازه (برگ و ساقه)
– ۲۰ گرم پنیر پارمزان یا پارمزان گیاهی
– ۲۵ گرم تخمه کدو
– ۵۰ میلیلیتر روغن زیتون + ۱ قاشق غذاخوری برای برشته کردن
– ۱ عدد زرده تخممرغ
– آب نصف لیمو
– ۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. لوبیاها را با یک قاشق روغن زیتون در سینی فر مخلوط کرده و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه برشته کنید تا تُرد شوند.
2. برای تهیه سس، گشنیز، پنیر، تخمه کدو، روغن زیتون، زرده تخممرغ، آب لیمو و نمک را در مخلوطکن بریزید و تا رسیدن به سسی سبز و غلیظ (تقریباً مثل مایونز) مخلوط کنید.
3. کاهوی خردشده را در ظرفی بریزید، یکسوم از سس را اضافه کرده و مخلوط کنید.
4. سالاد را در بشقابها تقسیم کنید، باقیمانده سس را روی آن بریزید و لوبیاهای تُرد را اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید.



