طرز تهیه پاستا ذرت کبابی و میگو؛ ترکیبی خوشعطر و متفاوت
بافت لطیف میگو، شیرینی ذرت کبابی و تندی فلفل سبز؛ یک تجربه متفاوت از پاستا را برای شما رقم خواهند زد.

به گزارش آینه فردا به نقل از theguardian، ترکیب شیرینی طبیعی ذرت و میگو با تندی فلفل سبز، طعمی فراموشنشدنی خلق میکند. این پاستا هم سبک است، هم خوشعطر، و هم مناسب روزهایی که دلت یک غذای متفاوت و سریع میخواهد. اگر طرفدار غذاهای تند هستید، دانههای فلفل را نگه دارید تا حسابی آتشبهپا شود!
زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم:
– ۳ عدد بلال کامل
– ۱ قاشق غذاخوری نمک
– ۴۰۰ گرم اسپاگتی
– ۱۰۰ میلیلیتر روغن زیتون
– ۸ حبه سیر، پوستکنده و نازک برشخورده
– ۲ عدد فلفل سبز (هالاپینیو یا چشممرغی)، نازک برشخورده
– پوست رندهشده و آب ۱ عدد لیمو
– ۴۰۰ گرم میگوی خام ببری
– فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور پخت:
1. کبابی کردن ذرت
تابه گریل یا خطدار را داغ کنید. بلالها را حدود ۱۰ دقیقه گریل کنید تا سطحشان کاملاً برشته و دودی شود. سپس با چاقوی تیز دانههای ذرت را جدا کرده و چوب بلالها را نگه دارید.
2. پخت پاستا با طعم ذرت
در قابلمهای بزرگ آب را بجوشانید، نمک و چوبهای بلال را اضافه کنید تا عطر ذرت به پاستا منتقل شود. اسپاگتی را طبق دستور بسته، حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آبکش کرده، کمی از آب پخت را نگه دارید و چوبها را دور بریزید.
3. آمادهسازی سس میگو و فلفل
روغن زیتون را در تابهای روی حرارت کم گرم کنید. سیر، فلفل سبز و پوست لیمو را اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه بهآرامی در روغن عطرشان آزاد شود. سپس میگوها را اضافه کرده، حرارت را بالا ببرید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا بپزند.
4. ترکیب نهایی و سرو
اسپاگتی آبکششده، دانههای ذرت و کمی از آب پاستا را به تابه اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سس به خورد پاستا برود. در صورت نیاز با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید و بلافاصله سرو کنید.



