طرز تهیه کوفته توفوی خوشمزه با سس نارگیل تند؛ وعدهای سالم و پرادویه
کوفتهها همیشه یادآور غذاهای ساده و دلنشیناندچه گوشتی، چه گیاهی. این کوفتههای توفو با سس نارگیل تند یا طعم به یادماندنی خود دل شما را خواهد.

به گزارش آینه فردا به نقل از theguardian، در این دستور، کوفتهها با سس نارگیل تند طعمدار شدهاند و در سس خامهای نارگیل غوطهور شدهاند. نتیجه؟ غذایی که هم گرما به شکمتون میده، هم انرژی به قدمهاتون.
مواد اولیه و ابزار مورد نیاز
– غذاساز و مخلوطکن
– زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
– زمان پخت: ۱ ساعت
– مناسب برای ۴ نفر
مواد لازم برای کوفتهها
– ۴۵۰ گرم توفوی سفت، آبگیریشده
– ۱۰۰ گرم پودر نان خشک
– ۶ قاشق غذاخوری سس سامبال اُلک (ترجیحاً برند Lucullus)
– ½ قاشق چایخوری فلفل سفید آسیابشده
مواد لازم برای سس
– ۸ حبه سیر بزرگ، خرد شده
– یک قطعه زنجبیل تازه (۴×۴ سانتیمتر)
– ۸ برگ لیمو ماکروت، خرد شده
– ۶ قاشق غذاخوری روغن کلزا
– ۴۰۰ میلیلیتر شیر نارگیل کنسروی
– ۳۰ گرم برگ گشنیز تازه
– برنج یاسمن بخارپز، برای سرو
طرز تهیه کوفتههای توفو
1. توفو، پودر نان، دو قاشق غذاخوری سامبال و فلفل سفید را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا خمیری نرم و شکلپذیر به دست آید.
2. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده، هر قسمت را به پنج توپ کوچک حدود ۳۰ گرمی تبدیل کنید.
3. کوفتهها را روی بشقاب بچینید و ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرند.
طرز تهیه سس نارگیل و پخت نهایی
1. در مخلوطکن، سیر، زنجبیل، برگهای لیمو، چهار قاشق باقیمانده سامبال و دو قاشق روغن را به خمیر معطر تبدیل کنید.
2. کوفتهها را از یخچال بیرون آورده و در تابهای با دو قاشق روغن، حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
3. در همان تابه، دو قاشق روغن دیگر را داغ کرده و خمیر ادویهای را ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
4. شیر نارگیل را کمکم اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست شود.
5. کوفتههای سرخشده را داخل سس بیندازید و ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید.
6. گشنیز را اضافه کرده و غذا را با برنج یاسمن بخارپز سرو کنید.



