فواید عالی گوشت گوسفندی که از آن بی اطلاعید!
از دیدگاه طب سنتی، در میان گوشتها، گوشت گوسفند و بز مخصوصا وقتی سن حیوان پایین تر یعنی بره و بزغاله باشد، بهترین گوشت است.

به گزارش آینه فردا، گوشت گوسفند ضمن آنکه مناسب ترین گوشت برای انسان است، باعث تقویت قوای انسان شده و خونسازی می کند.
گوشت گوسفند خاصیت غذایی بیشتری نسبت به گوشت بز دارد
بنابراین گوشت گوسفندی بیشتر چاق می کند، چربی بیشتری دارد و نرم تر و هضم آن راحت تر است.
چرا باید گوشت کبابی و آبگوشت را با ترشی جات مصرف کرد؟
توصیه شده که به عنوان مصلح، همراه یا بعد از گوشت گوسفندی از چیزهای ترش یا قدری ترشیجات یا آبغوره و سرکه استفاده شود که سبب حرارت بیش از حد نشده و هضم گوشت را راحتتر کند. اینکه در قدیم مصرف لیموعمانی و یا ترشی همراه آبگوشت و یا مصرف سماق همراه با کباب و یا خوابانیدن گوشت قبل از کباب شدن در ترکیبی حاوی آبلیمو و سرکه و برخی ادویه جات رسم بوده همه به همین دلیل است که منجر به تعدیل مزاج و راحتی هضم گوشت میشود.
گوشت بز چطور؟
گوشت بز که نزدیک به گوشت گوسفند است غذاییت، حرارت و رطوبت کمتری دارد. یعنی برای افراد گرم مزاج مناسب تر است و کسانی که می خواهند زیاد چاق نشوند بهتر است از گوشت بز استفاده کنند
گوشت بره و بزغاله برای این افراد مناسب است
گوشت گوسفندی که خیلی چاق نباشد و یا بزی که تا حدودی چاق باشد، به اعتدال نزدیک تر است.
مسلما گوشت بره و بزغاله نسبت به گوشت گوسفند و بز بسیار بهتر، قابل هضم تر و مفیدتر بوده و خون سالم تری در بدن تولید میکند و به اعتدال نزدیکترند و مواد زاید کمتری هم ایجاد می کنند.