پیشنهاد سردبیرگوناگون

کروکت طلایی با طعم ذرت و پنیر؛ عصرانه‌ای که نمی‌شود از آن گذشت

کروکت‌ها توپک‌هایی سرخ‌شده با بافتی لطیف و خامه‌ای هستند که در بسیاری از رستوران‌های اسپانیایی به‌عنوان تاپاس سرو می‌شوند.

به گزارش آینه فردا به نقل از theguardian، در این دستور، ترکیب پنیر چدار کهنه، ذرت شیرین و پیازچه، طعمی دل‌چسب و بافتی غنی به این میان‌وعده می‌بخشد.

زمان آماده‌سازی و پخت:
– آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
– سرد شدن در یخچال: ۲ ساعت
– فریز شدن: ۱ ساعت
– پخت: ۴۰ دقیقه
– تعداد: ۱۲ عدد

مواد لازم

برای داخل کروکت:
– ۷۵ گرم کره بدون نمک
– ۱۰۰ گرم آرد سفید
– ۴۰۰ میلی‌لیتر شیر داغ
– ۱۵۰ گرم پنیر چدار کهنه، رنده‌شده
– ۲ عدد بلال یا ۲۵۰ گرم ذرت شیرین یخ‌زده، یخ‌زدایی‌شده
– ۵ عدد پیازچه، ریز خرد شده
– نمک دریایی و فلفل سیاه

برای پوشش کروکت:
– ۳ قاشق غذاخوری آرد
– ۲ عدد تخم‌مرغ
– ۱۲۵ گرم پودر نان پانکو
– روغن مخصوص سرخ‌کردن (مانند روغن بادام‌زمینی)

روش تهیه

1. در قابلمه‌ای متوسط، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را اضافه کرده و حدود ۳ دقیقه هم بزنید تا بافتی شنی پیدا کند.
2. شیر را به‌تدریج اضافه کرده و هم بزنید تا سس سفید غلیظی به‌دست آید.
3. یک دقیقه بجوشانید و مرتب هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و پنیر، ذرت و پیازچه را اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
4. اجازه دهید مخلوط به دمای محیط برسد، سپس آن را بپوشانید و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
5. با دست‌های مرطوب، مخلوط سفت‌شده را به توپ‌هایی به قطر ۳ سانتی‌متر شکل دهید و روی سینی فر پوشیده‌شده بچینید. یک ساعت در فریزر قرار دهید.
6. برای پوشش، آرد را در یک ظرف کم‌عمق بریزید، تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دوم هم بزنید و پانکو را در ظرف سوم بریزید.
7. هر توپ را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و در نهایت در پانکو بغلتانید.
8. قابلمه را تا نیمه با روغن پر کنید و تا دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید (یا تا زمانی که یک مکعب نان در ۲۰ ثانیه طلایی شود).
9. کروکت‌ها را در چند نوبت، هر بار حدود ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
10. بلافاصله سرو کنید.

پیشنهاد تیترهای جذاب برای انتشار:

– کروکت طلایی با پنیر چدار و ذرت؛ میان‌وعده‌ای برای عاشقان طعم‌های کلاسیک
– دستور تهیه کروکت خانگی؛ ترکیبی از لطافت، طعم و تردی
– کروکت ذرت و چدار؛ لقمه‌هایی خوش‌طعم برای دورهمی‌های پاییزی
– از اسپانیا تا سفره شما؛ کروکت پنیر و ذرت با دستور ساده و حرفه‌ای
– کروکت‌های خانگی با طعم پنیر و ذرت؛ تجربه‌ای متفاوت از تاپاس اسپانیایی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا