داغگوناگون

کیک پودینگ تافی با سیب و انجیر؛ دسر خاص برای لحظات خاص

با این دستور، یک دسر کلاسیک انگلیسی را با طعم‌های ایرانی‌تر تجربه کنید؛ کیک پودینگ تافی با سیب و انجیر، انتخابی متفاوت برای عصرهای پاییزی و مهمانی‌های خاص.

به گزارش آینه فردا، این کیک در واقع یه نسخه جدید از استیکی تافی پودینگه که توش به‌جای خرما از انجیر خشک استفاده شده، با یه عالمه سیب تازه برای طراوت بیشتر، و در نهایت یه لایه سیب کاراملی براق که روی کیک می‌درخشه. بافتش هم لطیفه، هم متراکم، پر از میوه و تافی، و هم برای یه عصرونه آخر هفته مناسبه، هم برای مهمونی خاص.

مواد لازم برای ۸ نفر:
زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه

زمان پخت: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

زمان خنک‌شدن: حداقل ۳۰ دقیقه

برای کیک:
۱۲۵ گرم کره بدون نمک (نرم‌شده) + کمی برای چرب‌کردن قالب

۲۰۰ گرم آرد ساده + کمی برای آردپاشی قالب

۲ عدد سیب کوچیک (ترجیحاً گرنی اسمیت)

۱۵۰ گرم انجیر خشک سفت، خردشده به قطعات ۱ سانتی

۱ قاشق چای‌خوری جوش‌سودا

۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر

نصف قاشق چای‌خوری دارچین

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

۲۰۰ گرم شکر ماسکوادو روشن

۱ عدد تخم‌مرغ بزرگ

۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

برای تاپینگ سیب کاراملی:
۳ عدد سیب کوچیک

۱۰۰ گرم کره

۱۰۰ گرم شکر ماسکوادو قهوه‌ای

۱ قاشق چای‌خوری آب‌لیمو

۱۰۰ میلی‌لیتر خامه پرچرب

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک دریایی فلس‌دار

طرز تهیه:
۱. آماده‌سازی قالب: قالب بوندت ۲۳ سانتی رو حسابی با کره نرم چرب کن، بعد آرد بپاش و بچرخون تا همه‌جاش پوشیده بشه. اضافه آرد رو بتکون و بذار کنار.

۲. آماده‌کردن میوه‌ها: سیب‌ها رو پوست بگیر، هسته‌شون رو دربیار و خردشون کن (حدود ۲۰۰ گرم گوشت سیب). با انجیر و ۲۵۰ میلی‌لیتر آب بریز توی قابلمه و بذار روی حرارت متوسط تا بجوشه. هر از گاهی هم بزن تا میوه‌ها نرم بشن و آبش تقریباً بخار شه. باید یه ترکیب مرطوب و قاشقی داشته باشی. جوش‌سودا رو اضافه کن، هم بزن و بذار کنار تا خنک شه.

۳. درست‌کردن خمیر کیک: فر رو روی ۱۹۵ درجه (یا ۱۷۵ درجه فن‌دار) بذار. آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک رو الک کن. کره و شکر رو با همزن برقی حدود ۲ دقیقه بزن تا سبک شه. تخم‌مرغ و وانیل رو اضافه کن. حالا سرعت رو کم کن و به‌صورت نوبتی مواد خشک و مخلوط میوه رو اضافه کن. خمیر رو بریز توی قالب.

۴. پخت: کیک رو ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپز تا خلال‌دندون تمیز بیرون بیاد. بذار حداقل ۳۰ دقیقه خنک شه، بعد برش گردون روی ظرف سرو.

۵. درست‌کردن تاپینگ سیب کاراملی: سیب‌ها رو پوست بگیر، قاچ کن و هر قاچ رو به چند تکه کوچیک‌تر تقسیم کن. یه قاشق کره و دو قاشق شکر رو بریز توی تابه، سیب‌ها و آب‌لیمو رو اضافه کن و ۸ تا ۱۰ دقیقه بپز تا نرم و طلایی بشن. باقی کره و شکر رو اضافه کن، بعد خامه و نمک رو بریز و آروم هم بزن. ۱ تا ۲ دقیقه بجوشون تا سس غلیظ و براق شه.

۶. سرو: سیب‌های کاراملی رو بریز روی کیک. با خامه یا کرم فرش سرو کن و لذت ببر!«پودینگ کیک تافی سیب و انجیر؛ ترکیب کلاسیک انگلیسی با طعمی تازه و متفاوت»

⁨دستور پخت پودینگ کیک تافی سیب و انجیر؛ دسری انگلیسی با انجیر خشک، سیب تازه و رویه کاراملی. ساده برای آخر هفته و خاص برای مهمانی.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا