داغگوناگون

۵ ماده غذایی که به جنگ با سرطان می رود

این پنج ماده غذایی دشمن سر سخت سرطال هستند.

به گزارش آیینه فردا، با این سبزیجات به جنگ سرطان بروید.

تربچه


تربچه غنی از ویتامین C، فولات و پتاسیم است. مصرف تربچه منجر به افزایش باکتری های مفید روده برای سلامت دستگاه گوارش می شود.

پیاز قرمز


پیاز قرمز در مبارزه با سرطان و بیماری های قلبی بسیار مفید است. سبزی های خانواده پیاز سرشار از مواد شیمیایی گیاهی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن هستند.

چغندر


چغندر در زمره سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان و منبع بزرگ پتاسیم، فیبر، فولات ويتامينc ، و نیترات قرار دارد.

فلفل قرمز


فلفل قرمز دلمه ای سه برابر بیشتر از میوه های خانواده مرکبات حاوی ویتامین C است. مصرف آن یک انتخاب عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درخشندگی پوست است.

گوجه فرنگی


گوجه فرنگی منبع بزرگ لیکوپن ویتامین C و پتاسیم شناخته میشود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا