آموزش تهیه ماهی جنوب با حشو؛ طعمی ساده و فراموشنشدنی
ماهی حشو با سبزیجات و سس مخصوصش یک غذای محلی آبادانی است که با طعم بینظیرش از همه دلبری میکند. حشو به سبزیجات مخصوص این ماهی اشاره دارد. امروز قصد داریم طرز تهیه این غذای جنوبی فوق العاده خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

به گزارش آینه فردا به نقل از همشهری آنلاین، برای درستکردن ماهی حشو جنوبی شما میتوانید از دستورهای متنوع برای طبخ آن استفاده کنید. در اصل این غذای محبوب جنوبی معمولا با ماهی صبور یا ماهی شانک صورتی تهیه میشود اما اگر این ماهی را ر اختیار نداشتید میتوانید از انواع ماهی جنوب مانند ماهی شیر، ماهی حلوا سیاه و… استفاد کنید.
مواد اولیه
ماهی شانک صورتی یا کخو 2 عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز ریز خرد شده ۱۵۰ گرم
سیر ۵ حبه
فلفل عنابی ۲ الی ۳ عدد
کشمش ۳ قاشق
زرشک ۳ قاشق
گردو ۳ قاشق
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و ادویه مخلوط ماهی به مقدار لازم و دلخواه
طرز تهیه
ابتدا ماهی را تمیز کنید و به نمک آغشته کنید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد آن را مجددا بشویید و خشک کنید. به تمام قسمت های ماهی زردچوبه، نمک و ادویه مخلوط ماهی بزنید و خوب با دست ورز دهید که ادویه ها به خورد ماهی برود.
یک پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید تا طلایی شود. در ادامه گشنیز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
در یک هاونگ 5 حبه سیر را با 3 عدد فلفل عنابی و کمی زردچوبه حسابی له کنید و به سبزی ها اضافه کنید.
در ادامه کشمش، گردو، زرشک و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید.
حالا ماهی ها را در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید و با سس حشو که درست کردید به همراه برنج کته سرو کنید. نوش جان.