گوناگون

آموزش رولت با بافت تیتاپی؛ نرم وخوشمزه

آموزش رولت با بافت تیتاپی؛ نرم وخوشمزه

به گزارش آینه فردا، مواد لازم:
تخم ‌‌مرغ ۴ عدد
شکر دونه ریز ۵۰ گرم
شیر ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
آرد ۷۰ گرم

وانیل به مقدار لازم
خامه‌ قنادی ۳۵۰ گرم‌‌ (مقدار خامه دست خودتونه)
موز به مقدار لازم

سایز سینی ۳۰ در ۴۰.
دمای فر برقی ۲۱۰ درجه حرارت بالا و پایین ۸ تا ۱۰ دقیقه.
دمای فر گازی ۲۲۰ درجه ، ۶ تا ۷ دقیقه حرارت پایین بعدش حرارت پایین رو خاموش کنید ، ۲ تا ۳ دقیقه حرارت بالا رو روشن کنید تا رویه رنگ بگیره.
شکر حتما دونه ریز باشه اگر نبود چند پالس با آسیاب بزنید ، بعد اینکه رولت رو از فر خارج‌ کردین باید سریع تا داغه روش رو پارچه بندازید ۱۰ دقیقه بمونه بعد برگردونید کاغذ روغنی رو‌ ازش جدا کنید ، اگر از کاغذ نسوز استفاده کنید نیاز نیست چرب بشه اما کاغذ روغنی رو حتما با روغن مایع روش رو چرب کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا