گوناگون

آموزش سه مدل پاستای خوشمزه و رستورانی

آموزش سه مدل پاستای خوشمزه و رستورانی را ببینید.

به گزارش آیینه فردا، مواد لازم:

پاستا پستو:

برگ ریحون تازه ۲ فنجان پر

روغن زیتون ۱/۳ پیمانه

گردو بوداده ۸ عدد

بادام هندی بوداده ۱۰ عدد

 

سیر ۵ حبه

پنیر پارمسان ۳ق غ

نمک ۱ ق چ

فلفل سیاه نصف ق چ

پاستا به میزان لازم

پاستا پنه آلفردو

سینه مرغ

پیاز خرد شده ۱۰۰ گرم

قارچ۱۵۰گرم

سیررنده شده۱ق غ

خامه صبحانه ۱پاکت۲۰۰ گرمی

شیر نصف لیوان

 

پنیرپارمسان۳ ق غ سرپر

نمک و فلفل سیاه ب میزان لازم

جعفری خردشده

پاستا فتوچینی

پاستا میت بال

گوشت چرخکرده

سیر

پیاز

پودر سوخاری

 

پنیر پارمسان

جعفری

زرده ی تخم مرغ

پوره ی گوجه فرنگی

نمک و فلفل سیاه

سیر رنده شده

ریحان

رب گوجه فرنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا