گوناگون

آموزش عالی زرشک پلو با قلقلی مرغ برای شام

زرشک پلو با گوشت قلقلی نوعی روش متفاوت برای طبخ زرشک پلو است که ظاهر زیبایی دارد و بسیار خوشمزه است.

به گزارش آینه فردا، زرشک پلو یکی از محبوب‌ترین و مرسوم‌ترین غذا‌های ایرانی است که همراه با مرغ یا گوشت سرو می‌شود.

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
سینه مرغ: ۲ عدد
مغز ران: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۳ حبه
زعفران دم کرده غلیظ: ب میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی: ۱ قاش غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش: یک چهارم لیوان
نمک: به میزان لازم
زرشک: ۱ پیمانه
خلال پسته: یک سوم پیمانه
خلال بادام: یک سوم پیمانه
شکر: ۱ قاشق چای‌خوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری

ـ بعد از اینکه برنج را شستید، به آن آب گرم و نمک اضافه کنید. نمک را به اندازه‌ای اضافه کنید که کمی شور‌تر از حد معمول باشد. بگذارید برنج چند ساعت خیس بخورد.

بهتر است برنج حداقل ۳ ساعت با نمک خیس بخورد تا کیفیت بهتری داشته باشد.

نمک را به آن اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، باید برنج را اضافه کنید.

تقریباً برنج حدود ده تا چهارده دقیقه باید بجوشد.

این کار باعث می‌شود به برنج شوک وارد شود و بیش‌تر قد بکشد.

ـ همیشه سعی کنید از زرشک تازه استفاده کنید.

نکته مهم دیگر در مورد زرشک نحوه شستن آن است. زرشک با یک بار زیر آب گرفتن تمیز نمی‌شود.

الک را روی یک قابلمه یا کاسه قرار دهید و زیر شیر آب بگیرید.

ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا