آموزش کیک یخچالی بدون نیاز به فر
کیک عسل دروغین نوعی کیک یخچالی است که با بیسکوییت و مواد خامهای تهیه میشود و طعم بسیار دلچسبی دارد.

به گزارش آینه فردا، کیک یخچالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه است که تهیه آن نیازی به استفاده از فر ندارد و تنها کافی است چند ساعتی در یخچال بماند تا جا افتاده و آماده سرو شود.
مواد لازم
بیسکوییت پتیپور ساده: ۲ بسته
خامه صبحانه: ۱ پاکت
پودر کرم کارامل: ۱ بسته
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
سس دلسه دلچه: ۳ قاشق غذاخوری
شیرعسل: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه صبحانه، پودر کرم کارامل، پنیر خامهای و سس دلسه دلچه را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
بیسکوییت پتی پور را ابتدا داخل شیرعسل بزنید تا خیس بخورد.
سپس کف ظرف دسر کنار هم بچنید و از مایه خامهای روی بیسکوییت بریزید و پخش کنید.
دوباره یک لایه بیسکوییت خیس خورده روی مواد بچینید و از مایه خامهای روی بیسکوییتها پخش کنید.
در آخر لایه رویی باید مواد خامهای باشد.
کمی بیسکوییت پتی پور را پوره کنید و برای تزیین روی سطح دسر بریزید.