ویدیو

ایده و ترفند آموزشى درست کردن پیاز با درب قوطى + فیلم

ایده و ترفند آموزشى درست کردن پیاز با درب قوطى را مشاهده کنید.

به گزارش آینه فردا، ته پیاز رو نگیرید.

پیازو بذارید روى درب قوطى و به ۱۶ قسمت مساوى تقسیم کنید.

نیم ساعت داخل یخ و آب سرد بذارید.

بعد با آرد سوخارى و هر ادویه اى که میپسندی طعمدارش کنید و توى روغن سرخ کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا