گوناگون

با این روش پیتزا کتو رژیمی را سه سوته درست کن

این پیتزا کتو با استفاده از خمیر Fathead تهیه می‌شود که کربوهیدرات کمی دارد و به شما کمک می‌کند در مسیر اهداف غذایی تان باقی بمانید!

به گزارش آیینه فردا، در این مقاله با طرز تهیه پیتزا کتو آسان و سریع آشنا می‌شوید. پیتزای کتو! این خمیر پیتزای تُرد و خوشمزه که کربوهیدرات کمی دارد، برای یک وعده غذایی شبانه بسیار مناسب است و کل خانواده آن را دوست خواهند داشت!

پیتزا کتو یک پیتزای تُرد و آسان است که کربوهیدرات کمی دارد و برای یک شام شبانه که همه اعضای خانواده آن را دوست داشته باشند، عالی است!

این پیتزا کتو با استفاده از خمیر Fathead تهیه می‌شود که کربوهیدرات کمی دارد و به شما کمک می‌کند در مسیر اهداف غذایی تان باقی بمانید! علاوه بر این، بسیار خوشمزه است! می‌توانید این پیتزا را همراه با کلم بروکسل خامه‌ای، اسفناج خامه‌ای یا سالاد خیار خامه‌ای سرو کنید تا یک وعده غذایی کم کربوهیدرات کامل داشته باشید.

خمیر این پیتزا با استفاده از خمیر Fathead (فت هد یا همان خمیر سر بدون چربی) تهیه می‌شود که روشی عالی برای درست کردن خمیر کم کربوهیدرات است! همچنین با افزودن بیکینگ پودر می‌توان از آن برای تهیه نان شیرینی استفاده کرد.

مواد لازم

موزارلای رنده شده (کم چرب) ۱ و ۱/۲ پیمانه

پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری

آرد نارگیل یا بادام ۲/۳ پیمانه

تخم مرغ بزرگ (زده شده) ۲ عدد

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد روی پیتزا:

موزارلای رنده شده ۱ پیمانه

پپرونی ۱ اونس

سس پیتزا به مقدار لازم

دستور پخت

فر را گرم کنید.

فر را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری آشپزی یا کمی روغن چرب کنید.

مخلوط کردن پنیرها

در یک کاسه متوسط، ۱ و ۱/۲ پیمانه موزارلای رنده شده و پنیر خامه‌ای را بریزید. کاسه را به مدت ۶۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید. سپس بیرون آورده و هم بزنید. به گرم کردن در بازه‌های ۲۰ ثانیه‌ای ادامه دهید تا مواد کاملاً ذوب شده و قابل هم زدن شوند. هرگز آن‌ها را داخل قابلمه روی حرارت مستقیم قرار ندهید.

اضافه کردن مواد دیگر

تخم مرغ‌های زده شده، نمک و آرد را اضافه کنید. همه‌ی مواد را با هم خوب مخلوط کنید پنیر باید هنوز در این مرحله خوب و گرم باشد تا خمیر با هم مخلوط شود تا یک خمیر یکدست به دست آید.

مراحل درست کردن پیتزا کتو

پهن کردن خمیر

خمیر را روی سینی فر آماده شده قرار دهید و با دست آن را پهن کنید تا ضخامت آن به حدود ۱/۴ اینچ (۰.۶ سانتیمتر) برسد.

پخت اولیه خمیر

خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید.

اضافه کردن مواد روی پیتزا

خمیر را از فر خارج کنید، سس پیتزا و مواد دلخواه (موزارلا و پپرونی) را روی آن بچینید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رویه پیتزا ذوب و طلایی شود. می‌توانید از فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و … برای روی پیتزا استفاده کنید.

منبع: بیتوته

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا