
به گزارش آیینه فردا، شاید برای شما جالب باشد که بتوانید این برگر این بار با سنگدون مرغ تهیه کنید. این برگر بسیار اقتصادی و مقوی نیز می باشد و برای تنوع در غذا ها بسیار عالی می باشد.
سنگدون مرغ منبعی غنی از پروتئین و ویتامین های گروه B است که به تقویت عضلات و سلامت اعصاب کمک می کند. این بخش از مرغ حاوی آهن و روی نیز بوده که برای خونسازی و تقویت سیستم ایمنی مفید است. همچنین چربی کمی دارد و گزینه ای مناسب برای رژیم های کمچرب است.
مواد لازم
سنگدان مرغ 400 گرم
گندم حلیم ۱۰۰ گرم (½ پیمانه پر)
سویا ۵۰ گرم (در صورت تمایل میتوانید حذف کنید)
گوشت گوساله یا گوسفند ۱۰۰ گرم
دنبه ۳ تا ۴ تکه کوچک
سیر ۵ حبه درشت
پودر پیاز ۱ قاشق غذا خوری (در صورت نداشتن، یک عدد پیاز رندهشده)
ادویه مخصوص برگر 40 گرم
فلفل سیاه 1 ق چای خوری
فلفل قرمز (در صورت تمایل به تندی)
نمک به مقدار دلخواه
مرحله اول: آماده سازی
شب قبل، سویا و گندم را جداگانه در آب قرار دهید تا خیس بخورند. صبح روز بعد، سویا و گندم را آبکش کنید.
مرحله دوم: چرخ کردن مواد
گندم را دو بار چرخ کنید تا بافت نرمی پیدا کند. سویا را یک بار چرخ کنید. سنگدون، دنبه و سیر را هم یک بار چرخ کنید. گندم و سویاهای چرخشده را با سنگدون، دنبه و سیر چرخشده مخلوط کنید. ادویه مخصوص برگر، نمک و فلفلها را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. سپس، مواد را دوباره دو بار چرخ کنید تا بافت یکنواختی پیدا کند.
مرحله سوم: قالب زدن
مواد آماده شده را میتوانید به شکل برگر یا کباب لقمهای قالب بزنید. از قالبهای پلاستیکی ارزان و کاربردی برای این کار استفاده کنید. برگرها یا کباب ها را قالب زده و در فریزر قرار دهید تا در زمان دلخواه قابل استفاده باشند.
مرحله چهارم: سرخ کردن
داخل تابه روغن ریخته و برگر ها را سرخ کنید یا می تانید برای 10 دقیقه در سرخ کن بدون روغن قرار دهید. به همراه نان باگت سرو کنید. نوش جان