گوناگون

تصویر طرز تهیه کرامبل هلو با طعم و بافت عالی

کرامبل ها جز دسته کیک های جدید و خوشمزه هستند که طعم و مزه بسیار خوبی دارند و شما می توانید خیلی راحت این کیک خوشمزه را که از ترکیب هلو یا شلیل تهیه می شود

به گزارش آینه فردا، کرامبل شیرینی محبوب اروپایی است و با رسپی‌های مختلفی تهیه می‌شود.

کرامبل برای اولین بار در شرایط قحطی و کمبود مواد اولیه تهیه شد.

معمولا برای پختن آن از یک لایه میوه تازه، خمیر کرامبل و تاپینگ استفاده می‌شود.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های کرامبل، رویه یا همان “تاپینگ” آن است.

مواد مختلفی برای تشکیل آن وجود دارد اما اصلی‌ترین ترکیبات تاپینگ کرامبل آرد، شکر و کره است.

مواد لازم فیلینگ
هلو یا شلیل ۳ عدد

شکر ۶۰ گرم

نشاسته ذرت ۱ ق سوپ خوری

کره ۱ ق چای خوری

مواد لازم کرامبل

شکرقهوه‌ ای ۸۰ گرم
آرد ۲۰ گرم

کره‌ ی خنک ۳۵ گرم

دارچین ۱ ق چای خوری

مواد لازم
آرد ۲ پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شکر دانه ریز ۱ پیمانه

ماست نصف پیمانه

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

بیکینگ پودر ۱.۵ ق چای خوری

پودر قند به مقدار لازم

طرز تهیه کرامبل هلو
مرحله اول: تهیه کرامبل مخصوص

ابتدا کرامبل را آماده کنید. کره‌ ی سرد مکعبی خرد شده، شکرقهوه‌ای ، آرد و دارچین را داخل کاسه ریخته و با نوک انگشتان ورز دهید

مرحله دوم: تهیه مواد میانی کرامبل

هلو یا شلیل را پوست گرفته و هسته‌ اش را جدا کرده و مکعبی خرد کرده و داخل تابه ریخته و کره و شکر را افزوده و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم

مرحله سوم: تهیه کیک

زرده و سفیده‌ های تخم‌مرغ را از هم جدا کرده و سفیده‌ ها را به همزاه یک پنس نمک و شکر دستور هم می‌زنیم تا پوک و سبک و براق شوند

مرحله چهارم: پخت کرامبل هلو

قالب ۲۰ سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را داخل قالب ریخته.

مواد میانی میوه‌ ای را با یک بند انگشت فاصله از دیواره‌های قالب روی خمیر کیک ریخته

روی تمام سطح مواد پخش کرده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه یا تا زمانیکه کیک پخته و طلایی شود

منبع: فرتاک نیوز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا