تصویر طرز تهیه کرامبل هلو با طعم و بافت عالی
کرامبل ها جز دسته کیک های جدید و خوشمزه هستند که طعم و مزه بسیار خوبی دارند و شما می توانید خیلی راحت این کیک خوشمزه را که از ترکیب هلو یا شلیل تهیه می شود

به گزارش آینه فردا، کرامبل شیرینی محبوب اروپایی است و با رسپیهای مختلفی تهیه میشود.
کرامبل برای اولین بار در شرایط قحطی و کمبود مواد اولیه تهیه شد.
معمولا برای پختن آن از یک لایه میوه تازه، خمیر کرامبل و تاپینگ استفاده میشود.
یکی از مهمترین بخشهای کرامبل، رویه یا همان “تاپینگ” آن است.
مواد مختلفی برای تشکیل آن وجود دارد اما اصلیترین ترکیبات تاپینگ کرامبل آرد، شکر و کره است.
مواد لازم فیلینگ
هلو یا شلیل ۳ عدد
شکر ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۱ ق سوپ خوری
کره ۱ ق چای خوری
مواد لازم کرامبل
شکرقهوه ای ۸۰ گرم
آرد ۲۰ گرم
کره ی خنک ۳۵ گرم
دارچین ۱ ق چای خوری
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر دانه ریز ۱ پیمانه
ماست نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ ق چای خوری
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه کرامبل هلو
مرحله اول: تهیه کرامبل مخصوص
ابتدا کرامبل را آماده کنید. کره ی سرد مکعبی خرد شده، شکرقهوهای ، آرد و دارچین را داخل کاسه ریخته و با نوک انگشتان ورز دهید
مرحله دوم: تهیه مواد میانی کرامبل
هلو یا شلیل را پوست گرفته و هسته اش را جدا کرده و مکعبی خرد کرده و داخل تابه ریخته و کره و شکر را افزوده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم
مرحله سوم: تهیه کیک
زرده و سفیده های تخممرغ را از هم جدا کرده و سفیده ها را به همزاه یک پنس نمک و شکر دستور هم میزنیم تا پوک و سبک و براق شوند
مرحله چهارم: پخت کرامبل هلو
قالب ۲۰ سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را داخل قالب ریخته.
مواد میانی میوه ای را با یک بند انگشت فاصله از دیوارههای قالب روی خمیر کیک ریخته
روی تمام سطح مواد پخش کرده و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه یا تا زمانیکه کیک پخته و طلایی شود
منبع: فرتاک نیوز