
به گزارش آیینه فردا، برای پخت مرغ شمالی شکم پر مرحله اول مرغ را همراه نمک فلفل زردچوبه و زعفران ماساژ میدهیم و میگزاریم استراحت کند
مرحله دوم آماده کردن مواد داخل شکم مرغ پیاز را تفت میدهیم زردچوبه و فلفل میزنیم و سیر رنده شده همراه سبزی های معطر شمالی مخصوص شکم پر اضافه میکنیم یکم تفت میدهیم بعد بهش زرشک گردو الو و ترشی انار اضافه میکنیم اگر مواد شیرین دوست داشتید شکر هم میزنید
مرحله سوم شکم مرغ را پر میکنیم و سیخ چوبی فیکس میکنیم ميتوانيد با نخ هم بدوزيد بعد دو طرفش را کامل سرخ میکنیم
مرحله چهارم سس مرغ پیاز را با فلفل و زردچوبه تفت میدهیم الو و ترشی انار و آب میریزیم و کمی زعفران و مرغ را میگزاریم داخل سس هر چند دقیقه از سس روی مرغ میریزیم تا خوش رنگ شود آب مرغ خیلی نباید زیاد باشد وگرنه مرغتون وا میره درش را میبندیم مرغ که پخت حرارت را زياد ميكنيم تا سس غلیظ شود.