
به گزارش آیینه فردا، طرز تهیه حلیم گندم به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایرانی چندان راحت نیست. افراد زیادی طرز تهیه حلیم را بلد هستند اما حلیم آنها خوشمزه و کشدار نمی شود زیرا برخی ترفندها و فوت و فن پختن حلیم را نمی دانند. در ادامه طرز تهیه حلیم خوشمزه و کشدار به شما آموزش داده می شود.
حلیماز غذاهای سنتی منطقه خاورمیانه است که با گوشت و گندم تهیه می شود.
برای تهیه حلیم ازگندم پوست گرفته یا کوبیده شده،پیاز و گوشت سردست گوساله یا گوسفند و مقداری کره استفاده می شود.
با ذکر این توضیح که در ویدئوی زیر طرز تهیه حلیم برای 4 نفر آموزش داده شده و شما اگر می خواهید برای 100 نفر حلیم درست کنید کافی است مواد لازم آن را 25 برابر کنید.
مواد لازم
- گندم پوست کنده 500 گرم
- گوشت گوسفندی 800گرم
- پیاز برای گرفتن بوی گوشت دو عدد
- زردچوبه،دارچین ،فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
- کره 100 گرم
حلیم به دلیل داشتن گندم و گوشت از خواص بالایی برخوردار است ،گندم موجود در حلیم منبع روی،آهن ،منیزیم و نیاسین است و اگر گندم سبوس دار استفاده شود برای درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی نیز کوثر خواهد بود.
برای کاهش زمان پخت حلیم خانگی از بلغور گندم استفاده کنید.
برخی حلیم را با شکر و دارچین میل میکنند به همین دلیل نمک را زیاد پذیرید.
برای له کردن حلیم از گوشت کوب برقی یا غذاساز و یا مخلوط کن استفاده کنید تا گندم کاملاً صاف و یکدست شود.
هر چه حلیم را بکوبید بیشتر کش خواهد آمد.