جهانداغفرنگ عامهگوناگونویدیو

رسوایی بزرگ برندهای لوکس جهان در چین+ فیلم

یک کلیپ پرتیراژ با حضور مشاوری از شرکت چینی نشان می دهد هزینه تولید بسیاری از اقلام لوکس تنها یک دهم قیمت فروش آنها است، وی می گوید: «برای شما ۳۰ برند لوکس ساخت چین را فاش می کنم: رالف لورن، آرمانی، نایک، دیور، اپل، مایکل کورس، کوچ، پرادا و موارد دیگر».

به گزارش آیینه فردا، به نقل از IndianExpress، در بحبوحه جنگ تجاری ایالات متحده و چین که با فشارهای دونالد ترامپ از شرکت‌ها برای بازگرداندن تولید به آمریکا آغاز شده است، تولیدکنندگان چینی اکنون اقلام برندهای لوکس را با قیمت بسیار پایین می‌فروشند که سبب فاجعه و رسوایی بزرگ برای برندهای لوکس جهان شده است

چندین ویدیوی جنجالی در شبکه اجتماعی X ، مواد ممتاز، مهارت‌های حرفه‌ای و فرآیندهای تولید دقیق را نشان می‌دهد که در طراحی و تولید این اقلام دخیل هستند. بسیاری از این فروشندگان حتی حمل و نقل جهانی رایگان را ارائه می دهند

IMG_20250423_150841_987

این تولیدکنندگان، پشت صحنه خود را در تولید کالاهای برندهای مشهور جهان از جمله: استی لادر، شنل، لویی ویتون، بیرکین و Bobbi Brown آشکار کردند که فاجعه و رسوایی  بزرگ برای برندهای لوکس جهان، به شمار می آید ؛ چه این که برخی از این برندها تا میلیون ها دلار قیمت دارند و حتی برای خرید از آنها باید مدتی طولانی منتظر ماند.

این تامین کنندگان اکنون به مصرف کنندگان دسترسی مستقیم به این محصولات با کیفیت بالا را با کمتر از یک دهم قیمت خرده فروشی یا حتی کمتر ارائه می دهند.

این ویدئوها در مورد تعرفه های ایالات متحده، در شبکه اجتماعی ایکس، بحث هایی را به راه انداخت؛ یکی از کاربران نوشت: “آنها تولید کننده هستند، اما ممکن است سفارشات در مقیاس کوچک را نپذیرند.” یکی دیگر از کاربران اظهار داشت: “از قضا اگر قیمت ها به دلیل تعرفه ها افزایش یابد، ممکن است تنها کالای چینی مقرون به صرفه باشد.”

دیگری نوشت: «اگر تولیدکنندگان چینی می‌توانند محصولات لوکس مانند پاپوش Birkenstock را به قیمت ۱۰ دلار در TikTok بفروشند، چرا مصرف‌کنندگان آمریکایی هنوز ۱۶۵ دلار به اضافه مالیات در فروشگاه‌های خرده‌فروشی می‌پردازند؟»

این ماجرا در بحبوحه آخرین تنش های تجاری با اعمال تعرفه های گمرکی بالای ۱۴۵ درصدی بر کالاهای چینی توسط ایالات متحده و واکنش چین با اعمال تعرفه های تلافی جویانه تا ۱۲۵ درصد صورت می گیرد.

در پی اعلام ترامپ مبنی بر معافیت گوشی های هوشمند، لپ تاپ ها و سایر لوازم الکترونیکی مصرفی از این تعرفه، وزارت بازرگانی چین روز یکشنبه از ایالات متحده خواست که به طور کامل تعرفه های تلافی جویانه خود را حذف کند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از سخنگوی وزارت چین گفت: «ما از آمریکا می‌خواهیم گام بزرگی برای تصحیح اشتباهات خود بردارد، عمل اشتباه «تعرفه‌های متقابل» را به طور کامل لغو کند و به مسیر درست احترام متقابل بازگردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا