گوناگون

روش تهیه خورشت اسفناج قالی لذیذ شمالی

​در اولین مرحله برای تهیه این غذا باید به سراغ لوبیا سفید روید.

به گزارش آینه فردا، بهتر است از شب قبل ا لوبیا سفید را تمیز کنید و با مقداری آب بشویید. لوبیا‌های شسته شده را درون مقداری آب بخیسانید.

مدت زمان آماده‌سازی تهیه این غذا ۲-۳ ساعت است.

درجه سختی تهیه این غذا در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه خورشت اسفناج قالی:
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه

سیر ۲ حبه

گشنیز، تره و نعنا ۷۰ گرم

اسفناج ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

رب انار ترش ۱ قاشق چای‌خوری

نمک به مقدار لازم

روغن، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

آب نارنج به مقدار دلخواه

آماده‌سازی لوبیا سفیددر اولین مرحله برای تهیه این غذا باید به سراغ لوبیا سفید روید.

در دومین مرحله به سراغ آماده‌سازی سبزیجات تازه روید. برگ‌های زرد وپلاسیده و شاخه‌های ضخیم آن‌ها را جدا کنید و سبزی‌ها را درون کاسه آبی به خوبی بشویید.

در همین مرحله درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورشت را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

در سومین مرحله به سراغ سیر‌ها روید. سیر را پوست بگیرید و با کمک سیر له کن پوره کنید.

در این مرحله درون قابلمه کوچکی لوبیا سفید را با مقداری آب و ۱-۲ قاشق از ترکیب سبزیجات سرخ شده روی حرارت کم قرار دهید. ۴۰-۶۰ دقیقه زمان دهید

در پنجمین مرحله مقداری زردچوبه و فلفل به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. حال در همین مرحله رب انار را نیز به آن بیفزایید و همه مواد را بهم زنید.

در ششمین مرحله ۱-۲ پیمانه آب جوش به قابلمه بیفزایید و درب قابلمه را ببندید و ۳۰-۴۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا همه مواد با هم به خوبی بپزند.

پس از گذشت زمان اعلام شده میزان پخت لوبیا سفید را بررسی کنید در صورتی که کامل پخته بود در این مرحله با مقداری نمک و آب نارنج چاشنی خورشت را تنظیم کنید.

در هشتمین مرحله آرد برنج را با کمی آب جوش درون ظرف مناسبی به خوبی ترکیب کنید تا دانه‌های آرد به صورت کامل در آب حل شود.

در نهمین مرحله تخم مرغ را به خورشت بیفزایید. به خوبی محتوای خورشت را بهم زنید تا تخم‌مرغ از حالت لختگی و خامی خارج شود و با حرارت مواد خورشت بپزد. پس از گذشت ۵-۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید و به سراغ سرو غذا روید.

در آخرین مرحله خورشت خوش رنگ‌ولعابتان را درون ظرف سرو بریزید و با مقداری دانه انار به دلخواه تزیین کنید. در کنار کته سفید یا زعفرانی این غذای شمالی را نوش‌جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا