گوناگون

روش پخت کیک زبرا خوشمزه مخصوص مهمانی ها + فیلم

کیک زبرا یکی از پرطرفدارترین کیک ها می باشد این کیک را به دلیل راه راه بودنش زبرا نامگذاری کردند.

به گزارش آینه فردا، برای اینکه طرح و ظاهر زیبایی پیدا کند باید هنگام ریختن در قالب با دقت و حوصله این کار را انجام بدهید.

مواد لازم برای کیک زبرا :

تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 1/5 چایخوری سر صاف
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن نصف پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری
آرد اضافه 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک زبرا :

برای تهیه ی کیک فر را روشن کنید و برای درست کردن کیک زبرا مانند تهیه ی انواع کیک ها ابتدا آرد (2 پیمانه) و بکینگ پودر را با هم 3 بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل (رنده پوست پرتقال یا لیمو ترش) با همزن حداقل 5 دقیقه هم بزنید تا رنگ آن روشن و کشدار شود.

شیر را اضافه کنید 1 دقیقه هم بزنید بعد روغن را اضافه کنید و باز 1 دقیقه دیگر هم بزنید.

اکنون ارد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید با لیسک هم بزنید مواد را نصف کنید

به یکی از آن آرد اضافه و باقی آن را پودر کاکائو که حتما الک کرده اید را اضافه کنید.

کف یک قالب با قطر 25 را چرب کنید و آردپاشی کنید و با یک ملاقه از مواد ساده ی کیک وسط قالب بریزید و سپس با ملاقه ای دیگر از مواد کاکائویی روی آن بریزید

و بعد مواد سفید را وسط آن و باز مواد کاکائویی را وسط مواد سفید بریزید این کار را آنقدر ادامه بدهید تا موادتان تمام شود

حدودا دو سوم قالب تان پر شود. در پایان با خلال دندان روی کیک زبرا را طرح بیاندازید.

در این مرحله کیک را در طبقه ی وسط فر از قبل روشن شده با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار بدهید تا بپزد.

پس از 30 تا 40 دقیقه پس از پخت کیک را چک کنید تا تشخیص بدهید چه مدت دیگر نیاز به پخت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا