گوناگون

طرز تهیه تیرامیسو زعفرانی با مواد ساده و ارزان

تیرامیسو زعفرانی نوعی دسر بسیار خوشمزه است که به دلیل داشتن هل و زعفران طعم و مزه بی‌نظیری دارد.

به گزارش آینه فردا، دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند.

در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند.

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو

بیسکوییت لیدی فینگر: ۲ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای: ۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
شیر عسلی: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر: ۱ لیوان

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه قنادی را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.

سپس پنیر خامه‌ای، شیر عسلی، زعفران دم کرده و پودر هل را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید.

ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه‌ای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است.

می‌توانید به جای ماسکارپونه از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید .

اگر به این بیسکوییت خاص دسترسی ندارید، می‌توانید به جای آن از بیسکوییت پتی پور ساده وانیلی استفاده کنید.

ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می‌شود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا