طرز تهیه تیرامیسو زعفرانی با مواد ساده و ارزان
تیرامیسو زعفرانی نوعی دسر بسیار خوشمزه است که به دلیل داشتن هل و زعفران طعم و مزه بینظیری دارد.

به گزارش آینه فردا، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند.
در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو
بیسکوییت لیدی فینگر: ۲ بسته
خامه قنادی: ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۱۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
شیر عسلی: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شیر: ۱ لیوان
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا خامه قنادی را به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد.
سپس پنیر خامهای، شیر عسلی، زعفران دم کرده و پودر هل را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید و بعد همزن را کنار بگذارید.
ـ پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامهای مخصوص است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است.
میتوانید به جای ماسکارپونه از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید .
اگر به این بیسکوییت خاص دسترسی ندارید، میتوانید به جای آن از بیسکوییت پتی پور ساده وانیلی استفاده کنید.
ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته میشود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.