دسته‌بندی نشده

طرز تهیه حلوای شیر شیرازی با مواد ساده

حلوای شیر شیرازی نوعی دسر بسیار لطیف با پایه شیر است که از ترکیب آرد برنج، نشاسته، گلاب و... تهیه می‌شود.

به گزارش آینه فردا، حلوا یکی از خوراکی‌هایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا نیز به روش‌های گوناگون پخته می‌شود.

مواد لازم

شیر سرد: ۴ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
گلاب: یک چهارم پیمانه
نشاسته: ۱ پیمانه
آرد برنج: یک دوم پیمانه
آب سرد: ۴ پیمانه

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود، سپس از صافی رد کنید. آرد برنج و شیر سرد را هم جداگانه با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا آرد برنج کاملا داخل شیر سرد حل شود و حتما از صافی رد کنید.

حالا نشاسته حل شده را به ترکیب شیر و آرد برنج اضافه کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر را هم اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد.

در آخر گلاب را اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد وقتی دسر کاملا به غلظت فرنی رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. دسر را داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را به دلخواه با خلال پسته یا گل محمدی تزیین کنید، نوش جان.

ـ این حلوا در اصل کمی غلیظ‌تر از فرنی است و برخی بعد از خنک شدن آن را برش می‌زنند. اگر دوست دارید حلوای شیر شل‌تر و روان‌تر باشد، می‌توانید مقدار شیر بیشتری به مواد بالا اضافه کنید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا