
به گزارش آینه فردا، خشیل؛ یکی از غذاهای محلی مردم خطه آذربایجان است. شباهت زیادی به حلیم دارد؛ با این تفاوت که بسیار سریعتر آماده میشود و در تهیه آن از گوشت استفاده نمیشود. خشیل اردبیلی یا همان خشیل آذربایجان را با توجه به طعم شیرینی که دارد، میتوان هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان دسر استفاده کرد.
مواد لازم :
نمک ۱ قاشق چایی خوری
آب ۴ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایی خوری
خلال پسته ۱ قاشق چایی خوری
بلغور گندم ۱ پیمانه
شیره انگور ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱.۵ پیمانه
کنجد ۱ قاشق چایی خوری
گل محمدی
آرد ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :