داغگوناگونویدیو

طرز تهیه خشیل اردبیلی؛ غذایی مقوی برای صبحانه + فیلم

خشیل یک صبحانه مقوی و پر از خاصیت اردبیلی است که به راحتی آماده میشود.

به گزارش آینه فردا، خشیل؛ یکی از غذا‌های محلی مردم خطه آذربایجان است. شباهت زیادی به حلیم دارد؛ با این تفاوت که بسیار سریع‌تر آماده می‌شود و در تهیه آن از گوشت استفاده نمی‌شود. خشیل اردبیلی یا همان خشیل آذربایجان را با توجه به طعم شیرینی که دارد، می‌توان هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان دسر استفاده کرد.

مواد لازم :
نمک ۱ قاشق چایی خوری
آب ۴ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چایی خوری
خلال پسته ۱ قاشق چایی خوری
بلغور گندم ۱ پیمانه
شیره انگور ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱.۵ پیمانه
کنجد ۱ قاشق چایی خوری
گل محمدی
آرد ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا