طرز تهیه دسر زعفرانی برای افطاری
دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهایی است که پایه شیر دارد و به دلیل داشتن بافتی لطیف برای افطاری بسیار مناسب است.

به گزارش آیینه فردا، برخی دسرها به دلیل بافت لطیف و سبکی که دارند و به دلیل داشتن شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزهداران بسیار مناسب هستند.
دسر زعفرانی یکی از همین دسرها است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و شما میتوانید آن را به راحتی برای سفره افطار آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این دسر زعفرانی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده: به میزان لازم
بیسکوییت پتیپور: ۳۰ عدد یا ۱ بسته
طرز تهیه
برای ردست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد.
وقتی غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا زعفران دم کرده غلیظ، خامه به دمای محیط رسیده و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.
یک ظرف مناسب را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت کف ظرف بچیند.
از مایه دسر مقداری روی بیسکوییتها بریزید و کمی پودر نارگیل بپاشید.
دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید و کمی از مایه دسر روی بیسکوییت بریزید و دوباره پودر نارگیل و این مرحله را تا وقتی مواد تمام شود، ادامه بدهید.
در آخر روی دسر باید مایه زعفرانی باشد. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
برای تزیین میتوانید از پودر نارگیل و پودر گل محمدی استفاده کنید، نوش جان.