
به گزارش آیینه فردا، این غذای خوشمزه از غذاهای ساده و فوری محسوب می شود که در زمان هایی که وقت کافی برای تهیه غذا نداریم می توانیم از دمی گوجه استفاده کنیم، برای مشاهده آموزش آشپزی ساده و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی گوجه در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوجهفرنگی: ۱ کیلو (پوست کنده و خرد شده)
پیاز: ۲ عدد بزرگ (ریز خرد شده)
سیبزمینی: ۱ عدد
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ادویهها: زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زیره، پودر انبه (از هر کدوم ½ قاشق چایخوری)
زعفرون
طرز تهیه:
۱-پیاز رو توی روغن تفت بدید تا سبک شود بعد ادویه و ربگوجه رو اضافه کنید یک دقیقه دیگه تفت بدید.
۲- گوجههای خرد شده را اضافه کنید و اجازه بدید آب بندازد.
۳-آبش که گرفته شد سیب زمینی را اضافه کنید و تفت بدید.
۴-برنج و زعفرون را به قابلمه اضافه کنید، بعد ۲ لیوان آب بریزید و اجازه بدید با حرارت ملایم بپزد تا جا بیفتد.
۵-وقتی غلیظ شد، آماده است! با سالاد شیرازی، پیاز، ترشی نون تازه سرو کنید و از این طعم قدیمی و اصیل لذت ببرید.
نکته
هرچه آرومتر بپزد، خوشمزهتر میشود!
ادویهها را میتوانید بسته به سلیقه کم یا زیاد کنید.