طرز تهیه سالاد زردآلو خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)
این سالاد زردآلو خوشمزه و ساده را حتما امتحان کنید.

به گزارش آینه فردا، وقتی یه نگاه به دور و برمون میندازیم متوجه میشیم که سبک غذایی اکثر اطرافیانمون مشابه با سبک غذایی ماست. که خب البته برمیگرده به فرهنگ جامعه و اینکه پذیرفتن طعمهای جدید واسه مون چندان ساده نیست. یک مثال کاملا شفاف، سالادی هست که معمولا سر سفره مون میذاریم. عمدتا سالاد شیرازیه و یا ترکیبیه از سالاد شیرازی که به شکل جدیدی تزئینش کردیم.
من عاشق سالادم و شاید تعجب کنید که بگم خوردن سالاد رو به خوردن غذای اصلی ترجیح میدم. و به همین دلیل علاقه دارم که تنوعی از سالاد های رنگارنگ رو سر میز داشته باشم. آخه خوردن سالاد تکراری، باعث تکراری شدن زندگی میشه!
در آشپزی مدرن، استفاده از میوه در سالادهای ترش و شور یه چیز کاملا عادی به حساب میاد. من قبلا یک نمونه سالاد با هندونه و یک سالاد با توت فرنگی رو آموزش دادم و امروز هم شاهد سالادی هستید که من با زردآلو درست میکنم. اگر شما از دسته افرادی هستید که شامل پاراگراف اول میشن، قطعا این سالاد واسه تون جالب به نظر نمیرسه اما اگر ذائقه ماجراجویی دارید، توصیه میکنم سالاد زردآلوی من رو امتحان کنید، این سالاد در عین سادگیش طعمی خوب داره و با خوردنش احساس نشاط و تازگی بهتون دست میده.
مواد لازم :
زردآلو ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲ لیوان
چری تمیتو ۱ لیوان
آب لیموی تازه یک چهارم لیوان
روغن زیتون خالص ۲ ق غ
نمک و فلفل سیاه
سیاه دانه ۱ ق چ
همه مواد ترکیب ،۱۵ دقیقه استراحت بدید و نوش جان کنید .