گوناگون

طرز تهیه ماکارانی آلفردو؛ ماکارانی متفاوت و خوشمزه برای همه جا

ماکارانی آلفردو نوعی ماکارانی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که از ترکیب مواد ماکارانی با سس آلفردو و پنیر تهیه می‌شود.

به گزارش آینه فردا، ماکارانی نوعی غذای مدرن و اروپایی است که چند دهه‌ای می‌شود جایگاهش را در میان سفره غذای ایرانی‌ها باز کرده است.

ماکارانی درواقع همان پاستای ایتالیایی است که قدمت طولانی دارد و یکی از غذا‌های مشهور و پرطرفدار مردم ایتالیا است. اما ماکارانی در ایران شیوه طبخ متفاوتی دارد، به طوری که اگر برای یک شخص ایتالیایی به سبک ایرانی‌ها ماکارانی درست کنید.

ماکارانی: نصف ۱ بسته
پیاز: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
قارچ: ۲۵۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مواد لازم برای سس آلفردو
سیر: ۲ حبه
کره: ۲۰ گرم
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: نصف لیوان
پنیر پیتزا: یک مشت

طرز تهیه

برای درست کردن این ماکارانی خوشمزه ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب سرخ کنید. وقتی پیاز نرم و سبک شد، گوشت و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آویشن اضافه کنید و هم بزنید.

ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد.

 

ـ پنیر پارمسان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمسان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا