داغگوناگونویدیو

طرز تهیه نرم ترين و خوشمزه ترين شيرينی مربايی+ فیلم

شیرینی مربایی با آن شکل‌های جذاب خود همیشه پای ثابت شیرینی‌های عید است که می‌توانید آن را با ساده ترین دستور درست کنید.

به گزارش آیینه فردا، شیرینی مربایی با عطر و طعم فوق‌العاده‌اش آدم را به روزهایی می‌برد که زینت‌بخش سفره‌های هفت‌سین مادربزرگ‌هایمان بوده است. قدیمی‌ها این شیرینی خشک را با نام مشهدی یا آلمانی می‌شناسند اما امروزه قنادها آن را با نام شیرینی مربایی می‌فروشند.

مواد لازم:
آرد ١٢٠ گرم
پودر قند ٧٠ گرم
نشاسته ذرت ٩٠ گرم
زرده تخم مرغ ٤٠ گرم
كره ١٣٠ گرم
اسانس وانیل نصف قاشق چايخورى

نکته: خمیر رو به ضخامت دو میلیمتر بین دو تا کیسه نایلون باز میکنیم سپس داخل فریزر ٣ ساعت بهش استراحت میدیم
داخل فر از قبل گرم شده ١٦٠ درجه به مدت ١٣ تا ۱۵ دقیقه تا زیر شيريني ها طلایی بشه، کافی هست.

برای فیلینگ من از ويوافيل پرتقال ( مارك گلنان ) استفاده كردم كه خيلي هم خوشمزه هست. شما ميتونيد از هر مربايي استفاده كنيد.
بعد از خنک شدن کامل شیرینی، برای لایه های رویی ( مخلوط ٨٠ گرم پودر قند + ٢ ق غ آب + رنگ خوراكى) با فرچه زدم  و لایه های زیری رو فیلینگ میکنیم و لايه رويي رو روش قرار ميديم در صورت دلخواه از زست پرتقال استفاده كنيد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا