داغگوناگونویدیو

طرز تهیه پاناکوتا لوتوس یه دسر خیلی راحت، نرم و لطیف+ فیلم

این دسر پاناکوتا لوتوس را اگر یک بار درست کنید همه عاشقش میشوند.

به گزارش آیینه فردا، پاناکوتا لوتوس یک دسر خیلی راحت، نرم و لطیف است که مناسب پذیرایی از مهموناتون هست.

مواد لازم :
کمی وانیل
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
آب برای ژلاتین ½ لیوان
کرم لوتوس ۴ قاشق غذاخوری
شکر ¾ لیوان
شیر ۴ لیوان
مواد تزیین :
خامه ۱۰۰ گرم
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
کرم لوتوس ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه دسر پاناکوتا لوتوس : ایتدا شیر و شکر و وانیل را روی حرارت متوسط میگذاریم تا مواد حل شوند و کمی داغ باشند. اما به جوش نیاید. خامه صبحانه را که گرم کردیم و روان شده را در این مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم در حدی که مخلوط شوند و مواد را از روی حرارت بر میداریم.
ترکیب آب و پودر ژلاتین که بنماری شده را به مواد اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم. درنهایت هم نوبت به کرم بیسکوئیت بنماری شده لوتوس میرسد. مواد را ترکیب میکنیم و زمانی که از داغی افتاد در قالبی میریزیم که از قبل چرب شده باشد.
به مدت 8 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و دسر آماده است
حالا به دلخواه تزئین میکنیم
نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا