طرز تهیه پای سیب خانگی راحت + فیلم
پای سیب خانگی را با مواد لازمی که ذکر شده اگر درست کنیم حتما می توانیم از طعم بهتری نسبت به مابقی پای سیب” بهره ببریم.

به گزارش آینه فردا، مواد لازم پای سیب خانگی:
سیب :2 عدد
تخم مرغ :3 عدد
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری سرپر
وانیل :1/2 چایخوری
شکر:1 لیوان سرخالی
شیر :1/3 پیمانه
آرد شیرینی پزی :1/5 پیمانه
کره :100 گرم
ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید.
در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی آنقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.
در ظرف دیگری هم زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر هم میزنیم تا کرم رنگ شوند.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و 2 بار از الک رد میکنیم و کمکم به مواد زرده مخلوط میکنیم.
هنگامی که پودر شکر را آماده می کنید، یک عدد دانه ی هل را به آن اضافه کنید و آسیاب کنید تا شیرینی خوش عطر شود.
حتما بعد از زمان پخت شیرینی آن را تست کنید و با فرو کردن یک خلال یا شیرینی مطمئن شوید شیرینی پخته شده.
همچنین هنگام گذاشتن پای در فر هم کره موجود در خمیر باید خنک باشد
با اضافه کردن کره سرد به آرد، خمیر بدست آمده خال خال هایی از کره دارد
حتما خمیر آماده شده را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
به هیچ وجه شکر قهوه ای را جایگزین شکر سفید نکنید.