طرز تهیه کباب تابهای گوشت و بادمجان با طعم عالی
کباب تابهای گوشت و بادمجان نوعی روش برای درست کردن کباب تابهای است که با سسی خوشمزه از رب انار تهیه میشود

به گزارش آینه فردا، کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه میشود.
مواد لازم
بادمجان دلمهای: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
شوید خشک: ۲ قاش غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
زرشک: نصف پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کباب تابهای خوشمزه ابتدا بادمجانها را بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید به صورت ورقهای گرد برش بزنید. گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز رنده شده، نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا را اضافه کنید و در آخر شوید خشک بریزید.
گوشت را خوب ورز بدهید تا مزهها به خورد هم بروند. حالا از مایه گوشت به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی یکی از حلقههای بادمجان بگذارید.
یک حلقه دیگر روی گوشت بگذارید و فشار بدهید به طوری که گوشت وسط دو حلقه بادمجان باشد. همه حلقههای بادمجان را به این شکل درست کنید. تخم مرغها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و ۱ قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک و سماق اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا حلقههای بادمجان و گوشت آماده را داخل تخم مرغ بزنید، طوری که هر دو طرفش به تخم مرغ آغشته شود. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود.
حالا حلقههای بادمجان را داخل ماهی تابه قرار بدهید و صبر کنید یک طرف بادمجان سرخ شود و بعد آرام برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. برای درست کردن سس ابتدا گوجه فرنگی را پوره کنید و داخل ماهی تابه بریزید.
کمی نمک اضافه کنید و صبر کنید به جوش بیاید، سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک، پاپریکا، پودر سیر و سماق اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله حلقههای گوشت و بادمجان سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید تا با حرارت کم بجوشد.
نیم ساعت بعد درب ماهیتابه را باز کنید و رب انار و زرشک را اضافه کنید و دوباره اجازه بدهید نیم ساعت دیگر مواد با هم بپزند تا سس به غلظت برسد. حالا کباب تابهای بادمجان و گوشت خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
منبع: فرارو