گوناگون

طرز تهیه کشک بادمجان خانگی با پخت و نکات بی نظیر شمالی ها

“کشک بادمجان” از جمله غذایی های سنتی و خوشمزه می باشد که هم طرز تهیه راحت دارد و هم می توان آن را به زیباترین شکل ها تزئین نمود.

به گزارش آینه فردا، ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم:

مواد لازم مقدار
بادمجان 1 کیلو گرم
نمک به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
نعنا خشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 6 حبه
گردوی آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری
کشک نصف پیمانه
طرز تهیه کشک بادمجان

برای تهیه یک کشک بادمجان خوشمزه ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید

بادمجان هایی را که درون آب نمک قرار داده اید را خارج کرده و آبکشی کنید و بگذارید آب آنها خارج شود

در این مرحله پیاز را پوست بگیرید و بعد از خرد کردن به صورت ریز و نگینی سرخ شود

برای افزایش طعم و بوی ادویه ها بعد از سرخ شدن پیاز زرد چوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها بیافزایید و کمی تفت دهید

تابه حاوی بادمجان را روی حرارت خیلی کم قرار داده و در تابه را بگذارید تا بادمجان به روغن بیفتد.

در این مرحله و پس از اینکه غذا به روغن افتاد، کشک را اضافه کرده و مخلوط کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا