طرز تهیه کیک موس شکلات و تمشک بدون آرد
اگر امسال هم مثل من با حجم زیادی از تمشکهای تازه روبهرو شدی، وقتشه که اونها رو به یک دسر بینظیر تبدیل کنی: کیک شکلاتی بدون آرد با بافت موسمانند، طعمی شدید و پیچیده، و تیزی دلپذیر تمشک. این کیک نهتنها خوشمزهست، بلکه سرشار از آنتیاکسیدان و فلاونوئیدهای شادیآوره.

به گزارش آینه فردا به نقل از theguardian، کیکهای شکلاتی بدون آرد طعم عمیقتری دارن و مثل بوم خالی برای اضافه کردن طعمهای فصلی عمل میکنن. تمشکهای نرم و آبدار، حتی وقتی کمی له شدن، برای پخت عالیان. این دستور، نسخهای فصلی از کیک معروف River Cafe هست که با پورهی تمشک، شکلات تلخ و کره شروع میشه و با تخممرغهای زدهشده ترکیب میشه تا بافتی سبک و هواخورده پیدا کنه.
نکات مهم برای پخت بینقص
– شکلات رو ریز خرد کن تا یکنواخت ذوب بشه.
– از بنماری استفاده کن تا گرمای مستقیم فر باعث ترک خوردن شکلات نشه.
– دمای آب بنماری رو حدود ۴۰ درجه نگه دار – مثل دمای وان حمام.
– برای نگهداری تمشکها، اونها رو در ظرف دربسته با دستمال کاغذی داخل یخچال بذار.
مواد لازم برای ۶ نفر
– شکلات تلخ (۷۰٪ یا بیشتر): ۱۸۰ گرم، خردشده
– کره یا کرهی نارگیل: ۱۲۵ گرم، مکعبیشده
– تخممرغ متوسط: ۳ عدد
– شکر تصفیهنشده: ۱۵۰ گرم
– تمشک: ۱۵۰ گرم + ۱۰۰ گرم اضافه برای روی کیک (اختیاری)
برای سرو (اختیاری)
– تمشک تازه
– ماست زنده، کرم فرش یا خامهی غلیظ
روش تهیه
1. فر رو روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۱۵۰ درجه با فن) گرم کن. قالب ۲۰ سانتیمتری رو با کاغذ روغنی بپوشون و داخل قالب بزرگتری بذار تا بنماری درست بشه.
2. شکلات و کره رو داخل کاسهای روی آب داغ (نه جوشان) بذار و هم بزن تا ذوب بشن.
3. همزمان، تخممرغها و شکر رو حدود ۵ دقیقه بزن تا حجمشون دو برابر بشه.
4. تمشکها رو له یا پوره کن، داخل شکلات ذوبشده بریز و بعد بهآرامی با تخممرغها مخلوط کن.
5. مواد رو داخل قالب بریز، تمشکهای کامل رو روی اون بچین (اگه خواستی)، و قالب رو داخل قالب بزرگتر بذار.
6. آب جوش رو داخل قالب بیرونی بریز تا سهچهارم ارتفاع قالب کوچیک رو بگیره.
7. کیک رو ۳۰ دقیقه بپز تا فقط سفت بشه، بعد بیرون بیار و بذار خنک بشه.
8. بعد از خنک شدن، کیک رو چند ساعت داخل یخچال بذار، با چاقوی داغ برش بزن و با تمشک و خامه سرو کن.



