گوناگون

غذاهای سال نو در کشورهای مختلف را بشناسید

مردم سراسر دنیا برای سال نو غذایی مخصوص دارند که اغلب نماد خوش‌شانسی برای سال جدید است.

به گزارش آیینه فردا، مردم سراسر دنیا برای سال نو غذایی مخصوص دارند که اغلب نماد خوش‌شانسی برای سال جدید است.

نادیا زکالوند: همانطور که در ایران غذای سبزی‌پلو و ماهی غذای مخصوص سال نو و نماد خوش‌اقبالی است، به‌ویژه ماهی که علامت دریا و زندگی است، کشورهای دیگر دنیا هم برای داشتن اقبالی خوب در سال جدید، برای شب عید غذایی مخصوص دارند. در ادامه به چند مورد از غذاهای سال نو کشورهای دنیا اشاره کرده‌ایم:

۱. مکزیک (تاماله)

این غذا از ذرت، گوشت و فلفل درست و در برگ ذرت پیچیده می‌شود و نمادی از پیوند و اتحاد خانواده‌ها و برکت و خوشبختی برای سال نو است.

۲. ژاپن (نودل سوبا)

این نودل از آرد گندم سیاه (سوبا) درست می‌شود و معمولا با سس سویا یا سوپ سرو می‌شود. این غذا سمبل عمر طولانی و با سلامت است.

۳. کره جنوبی (تته‌گوک)

این غذا که نمادی از شروع سال جدید و قرار گرفتن در مسیر رشد است نوعی سوپ کیک برنج است که با برش‌هایی از کیک برنج، گوشت گاو، سس سویا و سیر درست می‌شود.

۴. ترکیه (چوربا)

چوربا که با موادی چون عدس یا دال عدس، گوجه‌فرنگی، ماست، مرغ، گوشت گاو، نخود، سیر، پیاز و ادویه‌هایی ماند زیره، فلفل و نمک درست می‌شود، نماد خوشبختی، برکت و سالی پر از موفقیت است.

همچنین در ترکیه شب سال نو، آب انار شیرین را جلوی در ورودی خانه می‌ریزند تا سال جدید خوشبختی به خانه بیاورد.

۵. اسپانیا (۱۲ حبه انگور)

مردم اسپانیا شب سال نو در کنار غذای تورتا (نوعی نان و ساندویچ)، ۱۲ حبه انگور که هر یک نماد یک ماه از سال است می‌خورند به امید اینکه تمام ماه‌های سال نو را با خوش‌شانسی زندگی کنند.

۶. کشورهای اسکاندیناوی

کشورهای اسکاندیناوی مانند سوئد، دانمارک در شب سال نو خوراک گوشت و سیب‌زمینی و پودینگ برنج مصرف می‌کنند. آنها موقع درست کردن، پودینگ برنج، یک بادام در آن پنهان می‌کنند و این بادام به هرکس برسد، سال جدید خوش‌شانس خواهد بود.

از غذاهای سال نو کشورهای دیگر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

* چین: نودل‌های بلند، نماد زندگی طولانی و با سلامت
* برزیل: لوبیای سیاه، نماد شانس، برکت و رونق مالی
* ایتالیا: خوراک لینتو، نماد ثروت، برکت و خوش‌شانسی
* هائیتی: سوپ جومو، نماد آزادی و استقلال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا