
به گزارش آینه فردا، تربچه از جمله سبزیجاتی است که به صورت خام مصرف میشود و علاوه بر ریشه این سبزی، نباید از خواص جادویی برگ و تخم این گیاه غافل ماند.
همان طور که قبلا اشاره شد بهترین زمان برای مصرف ترشی تربچه دو روز پس از تهیه این ترشی میباشد. بهتر است این ترشی را به مقدار کم تهیه نمایید و تازه به تازه مصرف شود.
مدت زمان لازم برای تهیه ترشی تربچه بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میباشد.
مواد لازم جهت تهیه ترشی تربچه
تربچه ۵۰۰ گرمسره سفید ۱ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چایخوری
ابتدا تربچهها را شسته و کاملا رطوبت آن را بگیرید.
طرز تهیه ترشی تربچه+ خواص بی نظیر تربچه
تربچهها را به صورت حلقهای برش بزنید.
آب، شکر، نمک را به جوش آورید و در آخر سرکه را اضافه نمایید.
در این مرحله شیشه مورد نظر را از تربچه پر کنید و پس از اینکه مخلوط سرکه خنک شد شیشه را تا روی تربچهها با سرکه بپوشانید.
ترشی را پس از خنک شدن به یخچال منتقل نمایید و پس از دو روز در کنار غذاهای گوشتی قابل مصرف خواهد بود.
از خواص بینظیر تربچه و برگ آن غافل نشوید
تربچه از آن دسته سبزیجاتی است که اکثرا به صورت خام مصرف میشود و دارای طبیعت گرم و خشک است.
علاوه بر ریشه این گیاه که به رنگ صورتی روشن است، برگ تربچه نیز حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C میباشد و خوردن آن همراه با غذا روند هضم را تسریع میکند.
تربچه حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم، اسید فولیک، مس، امگا ۳ و ۶، ویتامینهای A، C، K، منیزیم، روی و… میباشد.