اقتصادی

کشف ۱۲۳۲ خودروی لوکس در کشور

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با بیان اینکه ۹۲ هزار میلیارد تومان کالای احتکاری در سال ۱۴۰۳ کشف شد که بیشترین آن برنج بود، گفت: روغن و حبوبات در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش آینه فردا؛ سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال ۱۴۰۴ را با شعار «صیانت از سرمایه‌گذاری و امنیت اقتصاد ملی» آغاز کرده‌ایم. و هدف ما حمایت از افرادی است که در مسیر تحقق این شعار اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: روز گذشته مطلع شدم یک مجموعه بزرگ کارگری تعطیل شده است. به همین منظور، تیمی از پلیس امنیت اقتصادی برای بررسی موضوع اعزام کردیم تا مشکلات این مجموعه برطرف شود. و تولید ادامه یابد و کارگران بیکار نشوند.

۲۹۰ همت انواع جرایم مربوط به قاچاق کشف شده است

رحیمی گفت: در سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۰۳ هزار پرونده در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و جرایم اقتصادی تشکیل شد و ۱۰۲ هزار نفر نیز به‌عنوان متهم یا مجرم اقتصادی دستگیر شده‌اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در همین سال، ۲۹۰ همت انواع جرایم مربوط به قاچاق کشف شده است که نسبت به سال گذشته، رشد ۱۳۶ درصدی را نشان می‌دهد.

رحیمی خاطرنشان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۳، تعداد ۴۳۳ باند و گروه فعال در زمینه قاچاق کالا و جرایم اقتصادی منهدم شدند که این آمار نیز نسبت به سال قبل، افزایش ۳۷ درصدی داشته است.

وی افزود: در همین سال، ۴۷ مرحله طرح سراسری علیه مجرمان اقتصادی در سطح کشور به اجرا گذاشته شده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳، احتکار کالا به ارزش ۹۲ هزار میلیارد تومان شناسایی شد. بیشترین اقلام احتکارشده شامل برنج، سپس روغن و حبوبات بوده‌اند.

کشف پرونده‌های مربوط به اختلاس در سال ۱۴۰۳

رحیمی تأکید کرد: در همین سال، بیش از ۴۴۰ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی کشف شده و ۳۶ هزار دستگاه خودروی شوتی نیز توقیف شده‌اند.

وی ادامه داد: کشف پرونده‌های مربوط به اختلاس در سال ۱۴۰۳، رشد ۱۱۶ درصدی داشته و در زمینه برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی نیز شاهد افزایش ۱۸ درصدی بوده‌ایم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: ۶ میلیون واحد انواع ارز و ۴ هزار و ۲۰۳ میلیارد تومان پول‌شویی نیز در همین سال کشف شده است.

بالغ بر ۸ میلیون نفر از شهروندان با سکو‌های طلا فعالیت می‌کردند

رحیمی با بیان اینکه بالغ بر ۸ میلیون نفر از شهروندان با سکو‌های طلا فعالیت می‌کردند، گفت: ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم طلای آب‌شده، که توسط مردم خریداری شده، در بانک کارگشایی نگهداری می‌شود و مراقبت‌های لازم صورت گرفته تا از وقوع هرگونه اتفاق ناگوار جلوگیری شود.

وی گفت: با توقیف خودرو‌های شوتی، شاهد کاهش ۲۰ درصدی جان‌باختگان در تصادف با این خودرو‌ها بوده‌ایم؛ به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۰۷ نفر و در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۸۵ نفر در این‌گونه تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار داشت: ۶ باند قاچاق سوخت منهدم و ۲۱ نفر در این رابطه دستگیر شده‌اند. برخی از انشعابات غیرقانونی انتقال سوخت، قدمتی دو ساله داشته‌اند!

رحیمی گفت: بیش از ۵ میلیون عدد انواع لوازم یدکی قاچاق کشف شده که ارزش آنها بالغ بر ۳ همت است. این رقم نسبت به سال گذشته، رشد ۵۵ درصدی در کشفیات این حوزه را نشان می‌دهد.

در حوزه قاچاق دارو با پدیده قاچاق معکوس مواجه هستیم

وی افزود: در حوزه قاچاق دارو با پدیده قاچاق معکوس مواجه هستیم. به‌رغم تولید داخلی دارو، بخش قابل‌توجهی از آن به کشور‌های همسایه قاچاق می‌شود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در سال ۱۴۰۳، تعداد هزار و ۲۳۲ دستگاه خودروی لوکس کشف شده است. در یک پرونده خاص، ۲۳۱ دستگاه بیل مکانیکی کشف و ۱۲ متهم دستگیر شده‌اند.

رحیمی همچنین گفت: در حوزه اخلال در نظام اقتصادی که شامل واردات، صادرات، بازار سکه، طلا، ارز و سایر موضوعات مشابه می‌شود. در مجموع یک‌هزار و ۵۷ فقره پرونده به ارزش ۳۵ هزار میلیارد تومان تشکیل و یک‌هزار و ۵۲۷ متهم نیز دستگیر شده‌اند.

وی درخصوص آخرین وضعیت پرونده «کوروش کمپانی» بیان کرد: تاکنون برای ۷ نفر از متهمان این پرونده دادنامه صادر شده است. همچنین اموال و دارایی‌های متهمان در داخل و خارج از کشور شناسایی شده. که دارایی‌های داخلی آنان بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است. اقدامات جدی نیز برای استرداد متهمان از طریق اینترپل در حال انجام است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: در این پرونده، ۷۳۰۰ نفر زیان‌دیده‌اند. و مبلغ کلاهبرداری صورت‌گرفته بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا