۱۰۰ گرم شیرین گندمک چند کالری دارد ؟
اگر شما هم به دنبال کالری گندمک شیرین هستید این مقاله را از دست ندهید و تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

به گزارش آیینه فردا،شیرین گندمک، منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است. این تنقلات سرشار از ویتامین های گروه B، ویتامین E، آهن، روی، مس و منیزیم است.
فیبر موجود در شیرین گندمک، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند. همچنین، این تنقلات منبع خوبی از انرژی است و می تواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه سالم مصرف شود.

کالری و ارزش غذایی گندمک
ارزش غذایی گندمک:
| مقدار | 100 گرم |
| کربوهیدرات | 79.60 گرم |
| پروتئین | 14.70 گرم |
| چربی | 1.20 گرم |
| آب | 3.00 گرم |
| فیبر | 4.40 گرم |
| قند | 0.00 گرم |
| کلسترول | 0.00 میلی گرم |
فعالیت های لازم برای سوزاندن کالری گندمک
برای سوزاندن کالری گندمک لازم است فعالیت های زیر را انجام دهید:
- 49 دقیقه دوچرخه
- 37 دقیقه دویدن
- 99 دقیقه پیاده روی
- 85 دقیقه نظافت

خواص گندمک برای کودکان
گندمک یک میان وعده خوشمزه و مفید برای کودک محسوب می شود. این میان وعده می تواند در مدرسه، اداره، مسافرت، هنگام صبح و یا عصر یک منبع ویتامینه انرژی زا به شمار آید. کودکان می توانند به جای مصرف انواع پفک، پفیلا، چیپس، شکلات و… از گندمک در زنگ تفریح استفاده کنند.
مصرف گندمک به جای این تنقلات مضر می تواند علاوه بر انرژی زایی بسیار مفید باشد. از طرفی فیبر موجود در گندمک در کودکان به جلوگیری از بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش نظیر یبوست کمک می کند. کودکان می توانند این میان وعده خوشمزه را به عنوان صبحانه به همراه شیر مصرف کنند و تا چند ساعت گرسنه نشوند.
خواص بی نظیر گندمک در بدنسازی
گندمک حاوی مقدار فراوانی مواد معدنی، کربوهیدرات و ویتامین ها است؛ بنابراین برای افرادی که ورزش های سنگینی نظیر بدنسازی انجام می دهند، مفید است. فیبر موجود در گندمک به کنترل وزن و احساس سیری کمک می کند.
همچنین موجب تأمین انرژی و افزایش استقامت بدنی بدنسازان می شود و پروتئین گیاهی موجود در آن به تقویت عضلات بدن کمک زیادی می کند.
بدنسازان باید دقت داشته باشند که خوردن بیش از حد گندمک در نهایت سبب چاقی و اضافه وزن می شود؛ لذا بهتر است این محصول با دقت بیشتری مصرف شود.

طرز تهیه شیرین گندمک خانگی
مواد لازم برای تهیه شیرین گندمک:
- گندم: ۱ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
گندم ها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. سپس، گندم ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. گندم ها را در قابلمه ای با مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند پس از پخت، گندم ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند.
گندم ها را در روغن داغ بریزید و تفت دهید تا پف کنند. پس از پف کردن، گندم ها را از روغن خارج کنید و در صافی فلزی بریزید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس، شکر را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا تمام گندم ها به شکر آغشته شوند.
شیرین گندمک آماده است. می توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.



