گوناگونویدیو

۱۰ فوت کوزه‌گری برای سرو ژله رولی + فیلم

اگر ژله رولی درست میکنید و میشکند پس صد در صد این نکات را رعایت نمیکنید.

به گزارش آیینه فردا، این نکات که مهم و کاربردی برای ژله رولی تک رنگ هستند
۱)هربسته ژله را با نصف لیوان آبجوش حل کنید نه کمتر نه بیشتر (منظور از لیوان ،لیوان فرانسوی است)
۲)تمام ذرات ژله باید حل بشوند و صاف و یکدست باشد
۳)برای هربسته ژله از پنجاه گرم بستنی یا یک بستنی لیوانی استفاده کنید
۴)بستنی باید آب شده و شل باشد بعد به ژله داغ یا ولرم اضافه کنید
۵)وقتی بستنی اضافه کردید خیلی نباید هم بزنید تایکدست نشود
۶)حتما انداره سینی باید ۲۰در۳۰باشد
۷)کف سینی حتما باید پلاستیک فریزر پهن کنید و کمی آن را چرب کنید
۸)مدت زمان داخل یخچال باید یکساعت باشد نه کمتر نه بیشتر
۹)وقتی ژله را رول کردید بزارید داخل یخچال تا ژله کمی خودش را و بگیرد
۱۰) با تمرین زیاد میتوانید ژله رولی های خوشگل درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا