طرز تهیه کوکو ذرت؛ کوکو خوشمزه و مقوی
کوکو ذرت نوعی کوکو بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب ذرت با سبزیجاتی مانند پیاز، جعفری و... تهیه میشود.

به گزارش آینه فردا، کوکو برای ما ایرانیها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمیگردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینهای است که به دادمان میرسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانیها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوبتر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و… هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.
مواد لازم
ذرت بخارپز: ۴۰۰ گرم
پیاز قرمز: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ لیوان
آرد گندم: ۶ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۶ قاشق غذاخوری
آب: سه چهارم لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا ذرت پخته را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس پیاز قرمز خرد شده، جعفری خرد شده، آرد گندم، نشاسته ذرت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعد آب را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
نکات مهم
ـ ذرت یکی از دانههای خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشیها استفاده میشود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطیهای کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیمپز از فروشگاههای سبزیجات تهیه میکنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده میکنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه غذا، بلالهای معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازههای ترهبار موجودند.
ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیازها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروفترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایمتری دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و میشود آن را خام خورد و یا در سالادها و دیپها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذاهای مکزیکی هم بهترین گزینه است.