طرز تهیه خاگینه ساده خوشمزه با سادهترین روش
خاگینه یا خایگینه در لغت به معنی خوراکی است که از هم زدن زرده وسفیده تخم مرغ وسرخ کردن آن در روغن به دست می آید.

به گزارش آینه فردا، خاگینه یکی از قدیمی ترین دسر های سنتی است که هنوز هم حرف نخست را در سفره های ایرانی می زند.
مواد لازم برای تهیه خاگینه ساده
زمان آماده سازی ۱۵-۱۰ دقیقه
زمان پخت۱۵-۱۲ دقیقه
قابلیت فریز ندارد
برای ۶-۵ نفر
آرد ۳۵ گرم (۱/۴ پیمانه)
شیر ۸۰ میلی لیتر (۱/۳ پیمانه)
بکینگ پودر ۳ گرم (۱ قاشق مربا خوری)
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده ۱۵ میلی لیتر
روغن مایع ۱۱۰ گرم(۱/۲ پیمانه)
مواد لازم برای تهیه شربت خاگینه
آب ۱۸۰میلی لیتر(۳/۴ پیمانه)
شکر ۲۵۰ گرم(۱و۱/۴ پیمانه)
زعفران دم کرده ۱۵ میلی لیتر(۱ قاشق سوپخوری)
گلاب ۱۵ میلی لیتر(۱ قاشق سوپخوری)
مواد لازم برای تزئین خاگینه
دارچین ۶ گرم(۱ قاشق سوپخوری)
گردوی خرد شده ۴۰ گرم(۱/۳ پیمانه)
مراحل تهیه خاگینه ساده
تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید
زعفران دم کرده را به مواد اضافه کنید.
داخل تابه ای به قطر ۳۰ سانتی متر ، روغن بریزید
مواد را داخل تابه ریخته ، به مدت ۱ دقیقه در تابه را روی آن قرار دهید.
مواد را داخل تابه برش دهید و دوطرف آن را سرخ کنید.
شربت را روی مواد خاگینه بریزید وپس از یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.
در صورت دلخواه ، روی خاگینه را با دارچین و گردوی خرد شده تزئین کنید.
خاگینه به مدت ۱۲ ساعت در ظرف در بسته ودر یخچال ، قابل نگهداری است.