گوناگون

طرز تهیه شیرینی خرمایی مناسب ماه رمضان

شیرینی خرمایی نوعی شیرینی لطیف و بسیار خوشمزه است که به دلیل داشتن خرما در ترکیباتش برای وعده افطار مناسب است.

به گزارش آیینه فردا، شیرینی خرمایی نوعی شیرینی خوشمزه و بدون دردسر است که روش تهیه بسیار آسانی دارد و برای درست کردن آن نیازی به پختن و فر نیست.

این شیرینی همچنین به دلیل داشتن خرما بسیار مقوی و انرژی‌زا است، به همین خاطر برای سفره افطار یک انتخاب مناسب است.

اگر دوست دارید این شیرینی خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی خرمایی همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر: یک چهارم لیوان

بیسکوییت پتی‌پور یا وانیلی: ۱ بسته

کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه میانی

خرما: ۵۰۰ گرم

کره: ۲ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

پودر پسته برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا هسته‌های خرما را خارج کنید.

خرما را همراه با دو قاشق غذاخوری کره داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید و کمی تفت بدهید تا خرما نرم شود.

سپس گردوی خرد شده را همراه با پودر هل و پودر دارچین اضافه کنید و ماهی تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا با دست خرما را کاملا ورز بدهید و کنار بگذارید. بیسکوییت‌ها را همراه با کره ذوب شده و شیر داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا کاملا میکس و نرم شود.

بافت بیسکوییت باید شبیه به خمیر باشد.

حالا از مواد خمیری به اندازه گردو بردارید و کف دستتان صاف کنید.

مقداری از مایه خرمایی را وسط خمیر قرار بدهید و خمیر را گرد کنید، طوری که از مواد میانی چیزی پیدا نباشد و کاملا گرد شود.

حالا می‌توانید با هر مهری که دارید روی خمیر فشار بدهید تا خمیر شکل بگیرد و داخل ظرف بچینید.

روی شیرینی را می‌توانید با پودر پسته تزیین کنید. این شیرینی نیازی به پخت ندارد، اما در صورتی که دوست دارید شیرینی کمی تردتر باشد می‌توانید شیرینی‌ها را حدود ۱۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه قرار بدهید.

این شیرینی را حتما توی ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا