گوناگون

طرز تهیه دسر زعفرانی برای افطاری

دسر زعفرانی یکی از انواع دسرهایی است که پایه شیر دارد و به دلیل داشتن بافتی لطیف برای افطاری بسیار مناسب است.

به گزارش آیینه فردا، برخی دسر‌ها به دلیل بافت لطیف و سبکی که دارند و به دلیل داشتن شیرینی برای وعده افطار ماه رمضان و روزه‌داران بسیار مناسب هستند.

دسر زعفرانی یکی از همین دسر‌ها است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و شما می‌توانید آن را به راحتی برای سفره افطار آماده کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه این دسر زعفرانی خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم 

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ لیوان

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری

پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده: به میزان لازم

بیسکوییت پتی‌پور: ۳۰ عدد یا ۱ بسته

طرز تهیه

برای ردست کردن این دسر خوشمزه ابتدا نشاسته ذرت، شکر و شیر را داخل یک قابلمه بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت برسد.

وقتی غلیظ شد، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا زعفران دم کرده غلیظ، خامه به دمای محیط رسیده و پودر هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند.

یک ظرف مناسب را آماده کنید و یک لایه بیسکوییت کف ظرف بچیند.

از مایه دسر مقداری روی بیسکوییت‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل بپاشید.

دوباره یک لایه دیگر بیسکوییت بچینید و کمی از مایه دسر روی بیسکوییت بریزید و دوباره پودر نارگیل و این مرحله را تا وقتی مواد تمام شود، ادامه بدهید.

در آخر روی دسر باید مایه زعفرانی باشد. دسر را به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

برای تزیین می‌توانید از پودر نارگیل و پودر گل محمدی استفاده کنید، نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا