گوناگون

تا حالا قیمه و قورمه رو تو شیشه درست کردی؟

تا حالا قیمه و قورمه رو تو شیشه درست کردی؟

به گزارش آیینه فردا،یک بار امتحانش کن مزه متفاوتش رو ببین.

برای کنسرو کردن خورشت

کافیه خورشت رو داغ بریزید تو شیشه و بلفاصله شیشه رو به مدت دوساعت سروته نکهدارید تا هواگیری بشه ماندگاریش در جای سرد و داخل یخچال ۶ ماه.

اگه خورشت سرد شده بعد از ریختن تو شیشه به مدت یکربع شیشه را در آب بجوشانید بعد سروته کنید

عملیات کنسرو شدن با مواد سرد انجام نمیشه حتما باید مواد داخل شیشه داغ باشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا