پیشنهاد سردبیرگوناگونویدیو

گران‌ترین قهوه دنیا از شکم یک حیوان | داستان عجیب قهوه لوواک در سوماترا و بالی + فیلم

قهوه‌ای کمیاب و گران‌قیمت که از دل طبیعت اندونزی می‌آید؛ لوواک‌ها با انتخاب دقیق‌ترین میوه‌ها، طعمی منحصربه‌فرد خلق می‌کنند.

به گزارش آینه فردا،در مناطق زیادی از اندونزی که زیر کشت قهوه قرار دارد به ویژه در سوماترا جاوه و بالی لوواکها چه به صورت وحشی و چه به صورت دست آموز در کشت زارهای بزرگ قهوه میگردند و بهترین و سالم ترین میوه ها را برای خوردن انتخاب میکنند. پس از این نوبت به کارگران مزرعه میرسد که دنبال دانه های دفع شده قهوه بگردند. این دانه ها پس از شستشو با حرارت بالا بو داده میشوند و به گران ترین و یکی از کمیاب ترین قهوه های دنیا تبدیل میگردند.

هنوز تولید کنندگان قهوه به نتیجه واحدی نرسیده اند که کدام یک از فرایندهای انتخاب و هضم باعث بهترین بودن این قهوه شده است. فرایند انتخاب به این صورت است که از آنجایی که لواک حیوانی باهوش و خوش سلیقه است و علاقه زیادی به میوه قهوه دارد به طور طبیعی تنها بهترین درشت ترین و رسیده ترین میوههای قهوه را برای پذیرایی از خود انتخاب میکند. سیستم گوارشی لوواک به گونه ای است که بخش گوشتی میوه را هضم کرده و دانه های قهوه را پس از قدری تغییر در ساختار پروتئینی آنها سالم و دست نخورده به شکل مدفوع دفع میکند. در فرایند هضم ممکن است طعم و عطر قهوه بهتر شود. زیرا آنزیم های پروتئولیتیک این حیوان در دانه قهوه نفوذ کرده و باعث میشود تا پپتیدها کوتاه تر شده و اسیدهای آمینه بیشتری آزاد گردد. سپس در ادامه فرایند با بقیه مواد از روده گذشته و با مدفوع خارج میشوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا