داغگوناگون

پیری زودرس با مصرف این خوراکی ها درکمین است!

این خوراکی های دوست‌داشتنی از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی می‌شود.

به گزارش آیینه فردا، مصرف فراورده‌های گوشتی فرآوری شده مانند ژامبون، هات داگ و کالباس که حاوی مواد نگهدارنده‌ای همچون نیترات و سدیم هستند، می‌تواند روند پیری بیولوژیکی را تسریع کند.
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی می‌شود.
هم‌چنین محتوای بالای سدیم در گوشت‌های فرآوری‌شده، سبب ابتلا به فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی می‌شود که این عوامل نیز به نوبه خود در کاهش سلامت ناشی از افزایش سن مؤثر هستند./ خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا