گوناگون

پای کدو تنبل؛ طعمی شیرین از حال‌وهوای هالووین در خانه

پای کدو حلوایی، دسری کلاسیک برای روزهای سرد پاییزی و عضو ثابت جشن‌های شکرگزاری و هالووین است. اما چرا اجازه دهیم فقط برای یک مناسبت سرو شود؟ با کمی خلاقیت، می‌توانید این پای خوشمزه را به شکلی سرگرم‌کننده و هالووینی تهیه کنید که هم چشم‌نواز باشد و هم ذائقه‌تان را قلقلک دهد.

به گزارش آینه فردا، برای تهیه این پای جذاب، می‌توانید از خمیر آماده استفاده کنید یا خمیر پای خود را طبق دستور مورد علاقه‌تان تهیه نمایید (نیاز به دو عدد خمیر گرد):

 

مواد لازم مقدار تقریبی توضیحات

خمیر پای آماده ۲ عدد گرد یا خمیر پای خانگی برای قالب ۹ اینچی

پوره کدو حلوایی خالص ۱.۵ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم) حتماً از پوره خالص استفاده کنید، نه مواد میانی پای کدو (Pumpkin Pie Filling)

شکر قهوه‌ای فشرده ۱/۲ پیمانه برای طعم کاراملی بهتر

تخم مرغ بزرگ ۲ عدد به دمای محیط رسیده باشد

خامه پرچرب (یا شیر تبخیر شده) ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلی‌لیتر) یا خامه صبحانه (توصیه: خامه پرچرب یا شیر تبخیر شده)

آرد سفید یا نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری برای کمک به سفت شدن بهتر فیلینگ

دارچین آسیاب شده ۱ قاشق چای‌خوری

زنجبیل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چای‌خوری

جوز هندی آسیاب شده ۱/۴ قاشق چای‌خوری

میخک آسیاب شده ۱/۸ قاشق چای‌خوری اختیاری، برای عطر قوی‌تر

نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری برای متعادل کردن شیرینی

دستورالعمل گام به گام پخت

1.آماده‌سازی اولیه (پیش از کار)

گرم کردن فر: فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا کاملاً گرم شود.

 

آماده‌سازی خمیر: یک خمیر پای را در قالب ۹ اینچی قرار دهید و لبه‌های آن را مرتب کنید. خمیر دیگر را کنار بگذارید.

 

2. تهیه مواد میانی (فیلینگ)

ترکیب مواد خشک: در یک کاسه، شکر قهوه‌ای، آرد (یا نشاسته ذرت)، تمام ادویه‌ها (دارچین، زنجبیل، جوز هندی، میخک) و نمک را با همزن دستی کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 

اضافه کردن مواد تر: در کاسه‌ای دیگر، تخم‌مرغ‌ها، پوره کدو حلوایی و خامه را کمی با چنگال بزنید تا مخلوط شوند.

 

یکدست کردن فیلینگ: مخلوط مواد خشک را کم‌کم به مخلوط مواد تر اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک به آرامی هم بزنید تا مایعی صاف و یکدست حاصل شود. (توجه کنید که زیاد هم نزنید تا فیلینگ زیادی هوا نگیرد.)

 

ریختن در خمیر: مایه آماده شده را با دقت درون خمیر پای، داخل قالب بریزید.

 

3. تزئین هالووینی و مونتاژ نهایی

ایجاد طرح روی خمیر درپوش: خمیر پای دوم را روی سطح کار باز کنید. با یک چاقوی تیز یا کاتر، طرح‌های هالووینی (مانند صورت کدو تنبل‌های چراغ‌دار، ارواح، شبکه‌های عنکبوت یا استخوان) را از آن جدا کنید.

 

قرار دادن درپوش: خمیر طرح‌دار را با دقت روی فیلینگ قرار دهید (اگر از طرح‌های کوچک استفاده می‌کنید، آن‌ها را به سلیقه خود روی فیلینگ بچینید).

 

محکم کردن لبه‌ها: لبه‌های خمیر پایینی و بالایی را با فشار انگشت یا پره‌های چنگال به هم بچسبانید تا فیلینگ بیرون نریزد.

 

رومال طلایی: یک زرده تخم‌مرغ را با ۱ قاشق چای‌خوری آب یا شیر مخلوط کرده و با قلم‌مو، روی سطح خمیر (به جز قسمت‌های برش خورده) بمالید.

پخت و خنک کردن (دقیق)

پخت با دمای بالا: پای را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. این شوک حرارتی اولیه به سفت شدن لبه‌های خمیر کمک می‌کند.

 

پخت نهایی: بعد از ۱۵ دقیقه، دمای فر را به 175 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) کاهش دهید و پای را به مدت 30 تا 45 دقیقه دیگر بپزید.

 

نکته مهم: اگر لبه‌های پای زودتر از موعد طلایی شدند، یک نوار فویل آلومینیومی دور لبه‌های پای بپیچید تا نسوزند.

 

تست آمادگی: پای زمانی آماده است که کناره‌های فیلینگ کاملاً سفت شده و فقط وسط آن کمی لرزش ژله‌ای داشته باشد.

 

سرد کردن: پای را از فر خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا حداقل 2 تا 3 ساعت کاملاً خنک شود. سفت شدن کامل فیلینگ در مرحله خنک شدن اتفاق می‌افتد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا